|
Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||
denizcAn
1. Vites 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 21:48 |
|||||||||
Merhaba Arkadaşlar Ankarada Oturmaktayım. Servise Para Vermekten Bıktım Artık. Güvenilir ve Uygun Peugeot Servisi Arıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim...
|
||||||||||
emin1689
2. Vites 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
kardeşim ben tekin pejoya yaptırıodum bakımlarımı 2006 206'ımı satmadan önce memnundum yani. şimdi 2011 206 + aldıgımdan dolayı bnde 2 yıl mecburum orjinal servise gitmeye :S garanti için.
|
||||||||||
denizcAn
1. Vites 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
Ya Abi Yerim Garantisini Ya:)) Garanti Ayağına Düdüklüyorlar Bendede 2010 206+ Var Bıktım Sana Yemin Ediyorum.
|
||||||||||
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
Vatan Peugeot ;)
|
||||||||||
emaftermath
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||||||
Simge Peugeot var Şaşmaz'da...
Toyota servisinin yanında...
|
||||||||||
emin1689
2. Vites 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
Abi Öyle deme ya. garanti gerçekten olmadık yerde lazım oluyor. diğer 206'ımın tam 3 kere direksiyonunu değiştirttim. 4-5 ayda kavlıyordu soyuluyordu sağı solu. gidip değiştiriyordum 5 kuruş vermeden. birde bi arkadaşımın 207'si vardı Elektronik aksam arabanın tamamen hatalıydı arabayı bıraktı sıfır 207'i verdiler. ama kolay olmadı yani davaydı tüketici hakları felan ugrastı öyle :D
|
||||||||||
savatafatih
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savatafatih
|
|||||||||
Arkadaşlar Şaşmaz da Hakan Usta var. Doğan Peugeot. Tertemiz dürüst ve usta bir usta:)
|
||||||||||
Saygılar..
|
||||||||||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
|||||||||
Garantiniz bittikten sonra Vatan Peugeot önerebilirim.
|
||||||||||
motionemotion
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı motionemotion
|
|||||||||
tabiki tekoto ankara yetkili diyorsak eğer...
|
||||||||||
motion&emotion (peugeotla ilgili hertürlü sorularınızı beklerim...)
|
||||||||||
blgnn2
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
ben bir bayan olarak şaşmaza gitmek istemiyorum pek. daha mülayim bi yerde yok mudur şu servisler ya. tekoto şu armadanın oradaki mi ?
|
||||||||||
acad
1. Vites 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
2007 307 1.6 HDI XS
|
||||||||||
hunterakon
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
|||||||||
tek otonun servisine gittim fren pedalı ciyak ciyak ötüyordu araç daha 1000km de iken makine yağ sıkıp yolladılar bir kaç tane daha şikayetim vardı onlarıda es geçtiler hiç memnun kalmamıştım opel opan da osman ustam var adaşım ona dedim 2 dakikada halletti :D fren pedalı müşürünü söktü wd40 ile yağladı şimdi süper durumda hiç ses yok fren lambasıda hemen yanıyor...
ben tek oto da istediğim hizmeti zaten başta arabayı alırken görmemiştim o yüzden tavsiye etmiyorm
|
||||||||||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||||||||||
Maduriye
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||
Ankara Şaşmazdaki Doğan Peugeot sakın gitmeyin.Arkadaşın biri övmüş akrabası sanırım.Ayrıntı da vermemiş, belli ki tanıdığı.Orda Hakan diye kaba saba bir usta var.Arabamın şikayetini bütün ayrıntılarıyla anlatmama rağmen gereksiz bir sürü işlem yapıp benden fazlasıyla parasını aldı.Ben teslim alıp eve giderken arızanın hala durduğunu farkettim ve geri götürdüm.İlk yapması gerekeni yapıp benimle test sürüşüne çıktı.Arıza ateşlemedeymiş deyip yapmak için tekrar benden para istedi.Sonra benimle tartışmaya girip, laf ebeliği yapıp arabamı tamir etmedi.Adını duyduğunuz anda kaçın.Bir bayana nasıl davranacağını bilmeyen vicdansız kaba saba bir adam
|
||||||||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |