|
407 1.6hdi Turbo Selenoid Valfi(N75) Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lordglorfindel
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordglorfindel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2021 Saat 21:52 |
arkadaşlar merhabalar. bu sorun tekrar tekrar başıma gelmekte. araç 4 yıldır bende ve 4 yılın son 2.5-3 yılında siz diyin 4 ben diyim 5 kez bu sensörü değiştirmek zorunda kaldım. belki de bunun arızası yüzünden 2-3 kez turbo yaptırdım. en son arızayı sıfır motor yaptırdıktan sonra yaptı. o yüzden artık başka bişeyin sebep olduğunu düşünüyorum ama ne? buna benzer bi durumla karşılaşan var mı? ya da bu sensörün bozulmasına ne sebep olabilir?
|
|
AdemUsta1
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AdemUsta1
|
Merhaba önemli olan turbo elektro vakasına vakum geliyormu vakum hortumlarinda sorun olabilir yada tesisatında yada sonradan araca eklenen elektronik bi aksam valfe kısa devre yaptiriyor yada iletisimini kestiriyor olabilir bunun daha birçok nedeni vardır hallederiz bu işleri :)
İstanbul Anadolu yakası civarindaysaniz 05413784681 bu numaradan iletişime geçin her türlü yardımcı oluruz iyi günler
|
|
lordglorfindel
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordglorfindel
|
ustam maalesef izmirdeyim ama yarın arayıp sizi danışmak isterim uygun görürseniz. çok çektim. artık ödeyebilecek ekstra param kalmadı yedi bitirdi beni :)
|
|
AdemUsta1
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AdemUsta1
|
Olur ustam yardımcı oluruz :)
|
|
Yusufberka
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yusufberka
|
Usta problemi çözebildiniz mi?
|
|
Mert2781
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2022 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş bende 407 kullanıyorum bende bu valften çok çektim
Bu valflerin %80'ni bozuk çıkıyor malesef bende üst kapak turbo Enjektör yaptırdım araba gştmiyordu bu valflerin en büyük sorunu Ya turboyu açmıyor yada kapatmıyor ben en son çin malı bi valf aldım İçini açtım ve arka tarafına küçük bir yay koyup kapattım benim sorunum Turbonun açık kalmasıydı bu şekilde çözdüm.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |