|
Presence of water in diesel fuel filter |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
weby
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2023 Konum: KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar,
Aynı sorun 2.0 hdi aracımda da var bugün servise bıraktım. Kontak termiği arızası olabileceği söylendi, sorun çözülürse paylaşırım
|
|
T.Ç
|
|
M.Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde 2005 2.0 hdi citreön c5 im var.birebir ayni sikayetlerim vardi. Arac mars basiyor calişmiyor ve ekranda presence water diesel ... cikiyordu. Bekleyince bazen 30 dk. Bazen 4-5 saat arac calisiyordu.pompalar krank.yakit vs butun sensorlere bakildi. Sorun sadece akuymus. Halbuku akuyude kontrol ettirmistim sadece uzerinde 60 amper aku vardi. Akun saglam dediler.Anladim ki bizim arabalar minimum 72 amper aku olacak yoksa beyin ariza atiyo ve arac calismiyor. Cok ugrastim baskasida ugrasmasin diye yaziyorum. Bosch 74 amper aldim taktim sorun bitti...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |