|
Sabah ilk çaliştirma titreme tekleme bazen al ver |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Tolga göktürk
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tolga göktürk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2024 Saat 16:00 |
Öncelikle selamlar buraya yeni katıldım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
1.4 hdi 207 aracım var yeni aldım aracı Araç çok soguk havalarda belirgin olmakla birlikte SABAH işe giderken ve AKŞAM işten eve dönerken sogukken.titreme tekleme yapıyor araç ısınca belli belirgin haline düzeliyor sabah ilk çaliştirmada araçda duman var ama hemen kesiyor dumanı ve ufaktan çekiş düşüklüğüde var(baskı balata zayıf) Genellikle ustaya araç sicak gittiğim için çalişması normal dedi. Daha önce 206 c2 c3 dizel aynı motor araçlarım oldu ama boyle bi durum yaşamadım Bir arkadaşimin tavsiyesi üzerine enjektörcüye gittim oda ben bunun enjektörünü yaparım ama sorun devam edebilir dedi turbo ve baglantı yerlerine baktır ilk etapta dedi Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Düzenleyen Tolga göktürk - 04 Mart 2024 Saat 16:02 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |