|
Arka tavan okuma ışığı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
atakan-tas
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2023 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı atakan-tas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2024 Saat 22:32 |
Arkadaşlar merhabalar yardıma ihtiyacım var. 2012 1.4 Active dizel 207 sahibiyim ve arka tavan okuma ışığı takmak istiyorum. Lambayı temin ettim ama lambayı monte edebileceğim bir yuva ve soket fark edemedim, mümkün olduğu kadar tavan döşrmrsini Arka taraftan kaldırdım ama fazla zarar vermemek için göremedim. Konu ile ilgili deneyimi olan var mı? Bu arada yapan biri var daha önce youtube da gördü ve onun yorum kesip direk koyabilirsin elektrik bağlantısı var dendi. Destek verir misiniz? Teşekkürler
Düzenleyen atakan-tas - 04 Ocak 2024 Saat 22:32 |
|
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
|
307 lerde arka tavan lambası var ama 207 lerde ben görmedim. Benimkisinde yok. Ama illa yapacam diyen yapabilir de zor olur hocam. Onun yerine pilli bir şey alıp tavana temiz bir şekilde yapıştırmak lazım illa şartsa tabi.
|
|
atakan-tas
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2023 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı atakan-tas
|
Herkese merhaba bu projeyi de başarılı bir şekilde tamamladım. Araca arka okuma ışığı takabilmek için arka tavanı kesmeniz ve önden arkaya bir hat çekmelisiniz. Düşünüldüğü kadar zor değil. Gayet güzel çalışmakta. Maalesef orjinal tavan lambasını soket sistemini bozmak zorunda kaldım tek sorun bu sağlıklı ve doğru çalışabilmesi için yaptım. Gerekli video v.s. bulabilirsiniz youtube da var.
Kullandığım ışık çıkma 307 arka tavan lambası 500TL Kablo hat sistemi cat6 ethernet kablosu ile yaptım Arka tavan tümseğini kesmelisiniz dikkat edin anten kablosu çok yakın sakin ve dikkatli kesiniz gerekli şablon işlemlerini youtube dan bulabilirsiniz. Montaj öncesi denemeler için 12V adaptör ile soket uçlarını belirleyebilirisinz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |