|
Devir Artıyor ama Hız artmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2023 Saat 18:14 |
3. Viteste 2 bin devirden sonra gaza aniden yüklenirsem devir artıyor motor bağırıyor ama hız artmıyor. Bu sorunun nedeni baskı balata dışında ne olabilir arkadaşlar
Düzenleyen antipollution - 31 Aralık 2023 Saat 18:15 |
|
ctronle
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir yerde bir boşluk olduğu geliyor akla ilk neden acaba ben de merak ettim geçmiş olsun umarım soruna bir çözüm bulursunuz
|
|
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
|
ya daha 1 yıl olmadı baskı değişeli. Ondan önce 5 yıllık baskım tertemizdi ama bilyası ses yapıyor diye değiştirdik. Valeo marka hemde. Yalnız son birkaç aydır vites keçişlerinde hafif öne arkaya sallantı vardı. Usta takozlardandır demişti. Şimdi de kaçırmaya başladı. Sanırım sorun baskının içine giren yağdan kaynaklanıyor. Ama yağ şanzıman keçesinden mi yoksa dışardan bir yerden mi baskıya girdi onu bilemiyorum.
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Debrijaj hidrolikse boruyu kontrol ettir, yoksa yine balataya bakacaksın.
|
|
antipollution
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
|
Hidrolikse derken hocam yani fren hidroliğiyle ortak çalışıyor. Alt merkezde falan hava yapıyor olabilir mi? Ustalar direk şanzıman indirmekten yana olduğundan ben belki daha basit bir şeydir diye düşünerek bekliyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |