|
207 SW Su Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blade17xxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2023 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blade17xxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2023 Saat 22:25 |
Öncelikle selamlar. 2011 207 sw sahibiyim. aracım su eksiltiyordu. ya da şöyle söyliyeyim. bir bakıyorum minimum altında su bir bakıyorum normale gelmiş. termostat, radyatör, su kabı vs tüm soğutma sistemi değişti. hala aynı sorun.(sorun mu bilmiyorum) bir sabah kalkıyorum açıyorum su kabını su normal. ertesi gün açıyorum eksik. 3 gün sonra açıyorum yine normal :) usta diyor ki normal. ben mi çok takıyorum anlamadım
|
|
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Eğer söylediğiniz fark, aracın yokuşta olmasından dolayı en fazla 1 cm olan farklılık değilse, usta saçmalamış. Kaldı ki yokuşta 1 cm bir tarafa doğru az gibi görünürken arka tarafa doğru da fazla gibi görünür. Onu anlarsınız zaten. Onun dışında kesinlikle normal değil. Büyük ihtimalle su sisteminizde hava var. Ben kendi aracımın yağ, su ve filtrelerini hep kendim değiştiren ve 8 yıllık 207 sahibi olarak size tavsiyem, eğer biraz anlıyorsanız kendiniz havasını alabilirsiniz. Ama çok dikkat etmeniz gerekiyor, motor 90 derecelerdeyken kapağı açarken su size sıçrayarak kendinizi yakabilirsiniz. Yapılması gereken aracı 10 dakika rölantide çalıştırmak. Havasını kendi kendine atacaktır. Klimayı sıcak konumuna getirerek kaloriferi çalışır halde olursa o kısımda olan havayıda almasını sağlayacaktır. Kaldı ki soğutma suyunda hava olması motora da uzun zaman sonra zarar verebilecek bir sıkıntı. Çünkü su yerine bir kısımdan sürekli hava geçiyor ve soğutmayı tam sağlayamıyor olabilir.
Düzenleyen antipollution - 16 Aralık 2023 Saat 09:16 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |