|
Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||
Aytaci
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2022 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2022 Saat 23:05 |
|||||
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır pejo 207 kullanmaktayım aracımdan çok memnunum fakat 2 gündür elektriksel bir sorun yaşıyorum. Araç park halinde iken kendi kendine farları açıp silecekleri çalıştırıyor kapı açıldığında veya araba çalıştığında yapmıyor. Bsm kutusu değişmişti daha önce çıkma bir bsm kullandık sorun bu yüzden olabilir mi? Veya kısa devre olabilir mi yardımınız lazım boşuna boşuna tekrardan bsm satın almak istemiyorum ucuz bir parça da değil hem zor bulunuyor hemde çıkma fiyatları 3 bin civarında geziyor daha önce böyle bir problem ile karşılaşan oldu mu ? |
||||||
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
Sileceklerse komple motor inmesi lazım :D Şaka bir yana sadece silecekler için sigorta kutusunu değiştirmek işin kolayına kaçmak olur. Sigorta kutunu açıp sileceklerin sigortasını yavaşça çıkarın sorun devam edecek mi etmeyecek mi bir görün önce. Belki sigortası bozulmuştur. Netten araştırdığımda silecekler için sigorta numaraları şunlar gözüküyor,
Bir sigorta kutusu da içerde ön tarafta direksiyonun altındaki kapağı açınca orda da var. Kontağı yarım çevirdiğinizde yani araca elektrik verdiğinizde mi yoksa anahtar bile takılı değilken mi yapıyor?
Düzenleyen antipollution - 07 Aralık 2022 Saat 09:29 |
||||||
erhan78
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2019 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Selam. Sorunu çözebildinizmi acaba. Çünkü aynı sorun şuanda bende de var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne yaptınız.
|
||||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |