|
Sonradan takılan hız sabitleyici |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
xarxi
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2005 model 307 sw 1.6 hdi aracima hiz sabitleyici kolu aldim Corluda ayri iki sozde ustaya goturdum ikiside yapamadi,istanbulda bu isi yapabilecek tanidiginiz bir usta var midir?
Düzenleyen xarxi - 20 Haziran 2021 Saat 02:42 |
|
xarxi
|
|
xarxi
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiz sabitliyeci nerede taktirdiniz acaba?
|
|
xarxi
|
|
ayhannizamettin
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2021 Konum: Tekirdağ çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ayhannizamettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Slm hız sabitleyiciyi ben de çok araştırdım.Çorlu da bulamadım.istanbulda bir kişiye taktırdım 300 TL kol ve takması sen kolu almışsın bana ulasirsan telefonunu veririm sana
|
|
ayhannizamettin
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2021 Konum: Tekirdağ çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ayhannizamettin
|
Ben taktırdım İstanbul'da bana ulasirsan yardımcı olurum ayhannizamettin2514@gmail.com
|
|
ayhannizamettin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ayhannizamettin
|
İstanbul Kartal'da bir usta var ona taktırdım e maile yaz telefonunu vereyim sana
|
|
hhozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2021 Konum: Seydişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumdaki yazıları okuyup Peugeot partner 2008 model 1.6 HDI Orta kasa aracıma hız sabitleyici taktırmaya karar verdim. Usta kolu taktı parametreleri girdi fakat bi türlü olmadı. 2.0 HDI Larda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor fakat bunda olmadığını söyledi. Sizce de 1.6 HDI olan partner lere takılmıyor mu
|
|
veyseld_
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2023 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kolay gelsin siz hız sabitleme montajı yapıyomusunuz
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |