|
benzin pompasından gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 22:00 |
arkadaşlar aracta benzin azalınca sağa sola dönüşlerde bazen normal duruşlarda ( bayır yukarı falan) zıııtttt die bi ses geliyor bu ses normalmi acaba gecen şamandara için söküp baktık elektirikçi pompada hiç bişe yok dedi bu ses normalmi bu arada araç 306 grife
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o ses normalinde ilk çalıştırma olmadanda gelir muhtemelen benzin az oldugundan pompa ses yapıyor mümkün mertebe ışık yakmamaya çalışın aksi takdirde pompanız yanabilir
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hım benim şamandıra yeni yapıldı işte elektirikiçi iki oynadı çalıştı ışık full yanık geziok en kısa zamanda söndürürük inş bide konu 2 tane açtım yanlışlıkla nası silebilirim dierini
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağdaki mesaj seçeneklerinde sil olması lazım ordan silebilirsin
daha önce aynı sorundan aracımın benzin pompasını yakktım ordan biliyorum bu sorunu :) |
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesaj fazlasıyla alındı binmiyecez benzin koyacaz yoksa o bana binecek
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bide belli bi litreden sonra gösterge algılamıo diolar doğrumu yani en dibe inmiyormus
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en dibe inmediği dogru ama ışık direk yanmaya başladımı km saymayada başlamak gerek :)
|
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Isık yandıktan sonra 40 km en fazla sen essegı saglam yere bagla en guzelı bagajında 5 lıtre kadar benzın bıdonuyla gez ;)
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o konuda kafam rahat km çalışmıo bişe sayamıom ilk başta gıcık geldi bu durum ama şimdi hoşuma gidio az yakıo yav bak 10 liraya ne kadar gezdik oldu
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:) pompa bi yanarsa o eglence bi anda eziyete döner :)
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracta gaz var ona güveniom bitince gaza geciom aslında bu iş tam tersi olurya ya bende niyeyse böyle oluo gazda çok yakıom dio içimden bi ses
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
farkındaım o yüzden araç yatışa gececek mecbur azlada sönmüoki yav öğrenci olmak zor
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araçda gazda olsa ilk çalışırken benzin çekiyosun eger benzin 2 sn bile kesilse o pompa yanar eger bulamazsan pompayı tamirat bayagı pahalıya geliyo :)
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 saniyede nası yanıo usta ben benzinbitip çalıştıracam die yarım saat ugraştımı biliom zerre kalmamış çalışmadı merek bidonla getidiik çalıştı ama tabi şansı zorlamamak lazım benzini dolduracam yakın bi zamanda inş yarım depo
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende öyle ugraştım çalışmadı benzin koymama ragmen pompaya 250 tl sıkışmış :) çıkartınca çalıştı :)
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vışşş sonra durum aynen böyle olur herhalde benim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |