|
306 ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 12:26 |
direksiyonumdan yukarı aşagı 1 ufak boşluk var çukurdan falan geçince ses yapıyo mafsaldanmıdır
çözemedim can sıkıcı |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dıreksıyonun yukseklık ayarındakı gıbı yukarı asagı mı sallanıyor??? Acaba yukseklık ayar mekanızmasında sorun olabılır mı ? oralardan kolay kolay sorun cıkmaması gerek dıye dusunuyorum... Istersen alt mafsalı kontrol et. Sırtının ustune gelecek sekılde pedalların oraya yat e elıne bır fener al. baska bır kısıde dıreksıyonu sallasın o boslugu olusturacak sekılde. Oradansa gorulur dıye dusunuyorum... |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam abi onada bakim
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal direksiyon bilyası olabilir, 97 model 306 mda bu sorun vardı, hafif bir boşluk ve çukurlarda engebeli yollada gıcık bir ses yapardı, ben ozaman zor bulmuştum bulduğumda yinede ses yapmıştı belki şimdilerde daha rahat bulunuyordur.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet aynı sey benımde aklıma geldı. Dıreksıyon gobegınde bulunan bılya. Ama o kolay kolay bozulacak bır bılya degıl sankı...
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Belki faydali olur:
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nedense semada o bılya gorulmuyor. Dıreksıyon kolonu butun olarak gosterılmıs. Belkı kolonun ıcındekı bılya sokulmuyordur. Butun olarak degıstıgını dusunursekte ıyı para tutar yanı... |
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peh can sıkıcı ya ufak şeyler mide bulandırıyo gerçekten ya :S
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |