|
Arkadaslar selamlar klima sorunum war yardim:( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 20:31 |
Arkadaslar Herkeze Tekrardan Selam.
ben bugun aracımın klimayı gazlamaya goturdum:S klimacı arabayı gazı bastı, fakat ondan sonra.... KLİMAYI ACIYORUM KLİMA KOMPROSERU DEVREYE GIRIP GIRIP CIKIYOR. FANLAR 2 SIDE DELI GIBI DONUYOR.. KLIMANIN KOMPRESORUNE BAKIYORUM, 10 SNYE DONUYOR AZ SOGUK VERIYOR . HOP SONRA DEVREDEN CIKIYOR AYRICA YOLDA GIDERKEN TAK TAK SESLER GELIYOR KLIMA ARABA YUKSEK DEVIRDEYKEN FANLAR CAYIR CAYIR ISLIYOR KOMPRESOR DEVREYE GIRIYOR 1 SNYE SONRA CIKIYOR BU BOYLE TEKRARLARNIYOR ARABANIN MOTORU SANKI YUK YERMIS GIBI KASILIYOR. YOLDA GIDERKEN GOSTERGE ISIKLARI KISILIYOR:S (((((((ISIN TUHAF YANI GOTURDUGUM OTO ELEKTRIKCII BANA SORUNUM FANDA OLDUGUNU SOYLEDII FANLARIMMIS UFLEMIYORMUSMUS FALAN SILAN TAMPONUNU SOKUP BAKACAM DEDII YOK FANLAR GERI UFLUYOR ONDAN DEVREYE GIRIP GIRIP CIKIYOR DEDII. BEN PEK INANAMADIM:S)))) ARABA YOLDA GIDERKEN KLIMA FANLAR DELI GIBI DONUYOR ARABA KOMPRESOR DEVREYE GIRERKENDEN TAK DIYE SES GELIYOR ARAC KASILIYOR SIZCE NEDENDIR ACABA ELEKTRIKCII KANDIRMAYAMI CALISIYOR BENII FAZLA GAZMI BASTII MANUEL YUKLEME FALAN LARA TIKLAMISTI YARDIMCI OLUN LUTFEN:S ARACIM PEUGEOT 306.
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AYRICA ARABA YOLDA GIDERKEN COK KASILIYOR NORMALMİ SİZCE:S
KLİMA HİC SOGUTMUYOR:S YOLDA GİDERKEN KOMPRESOR DEVREYE GIRIYOR 1 SNYE SONRA CIKIYOR ARAC COK KASILIYOR ARABANIN MAKINESIDE 2.0 16V KANDIRILMAYAMI CALISIYORUMYARDIM EDİN LUTFEN
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar kardeşim bilgim yoktu ögrenmiş oldum bir dahaki sefere dikkat etmeye calısırım ,
kusura bakmayınız...
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gaz basmadan önce böyle bi problem yoksa bu gazın verdıgı zarardan dolayıdır bence ya cok fazla basılmıstır yada çin malı gazlar var kompresore zarar veren onlardan basıp kompresoru mahvetmıstır o yuzdende devreye gıremıyor kapatıyor tekrar acılıyor bana kalırsa gazdan dolayı olmustur |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki fanlar deli gibi donuyor bana fanların üflemiyor ondan girip girip cıkıyor diyor sizce fanla alaksı olurmu bunun??
fanlara eyilip bakıyorum gayte hızlı donuyorlar
|
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
konsolda ufleme varmı yoksa o damı arada calışıp duruyor
|
|
307 1,4 hdı
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konsol üflüyor 10 snye donuyor kompresor sogutmaya baslıyor o sırada kompresor devreden cıkıp
cıkıp gırıyor:S ilk calıstırdıgımda 10 snye falan calısıyor daha sonra 5 snye de bir durup durup kalkıyor kompresor. yani kompresor donunce soguk hava gelıyor dururkenden soguk hava hemen kesılıyor:S araba o 10 snyede soguk vermeye baslıyor:S ve yolda gıderken ani motorda kasılmalar oluyor sankide frene basıyormus gibi:S
Düzenleyen volkan22 - 04 Eylül 2011 Saat 07:58 |
|
algosfides
1. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı algosfides
|
kardeş naptın, çözdün mü arızayı? aynı sorun bende de var.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |