|
acil yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
neon44
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 19:47 |
|
sevgili arkadaslarım sizlerin tecrübelerinizden bilgi edinmek istiyorum kısmetse eşime 2000 model 306 xr otomatik vites begendik daha almadık önce fikrinizi sormak istedim 120 binde 3 parca boya kaza degıen yok aracta nasıldır yakıtı nasıldır otomatik vitesınde sorun olurmu alırken neye dikkat edelım ve son olarak bizim forumun sponsoru efeydi acaba oraya götürebilirmiyim yardımcı olurlarmı nedersiniz bilgi verirseniz cok sevinirim
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
otomatik vitesli araçlar kullanım açısından çok konforlu araçlardır , boya değişen çok önemli değil bence öncelikli olarak şanzıman ve yürüyene baktırın emin olduğunuzada alın derim.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
sertacizm34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
|
|
kardeş bende de 2000 206 otomatik vites var.Aynı özellikte sayılır. Yürüyeni ve şanzıman çok önemli.12 yıllık araç boya elbet olucak. erkek olarak tekniğe bakın bayana kalırsa kırmızı olusun yeter :)
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
yeni üye arkadaşlarımız forum kuralları gereği kendimizi tanıtrsak daha faydalı olcaktır birbirimizi tanıyıcaz yardımlaşıcaz
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
bende aynı konuyu danıştım arkadaşlarıma istersen "sizce" konu başlığı altında sorularına bir nebzede olsa cevap bulabilirsin |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+1
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
ykosesoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar ben de forumunuza yeni üye olanlardanım ismim YILMAZ enerji sektöründe makline teknisyeni olarak grev yapmaktayım Çekmeköy de ikamet ediyorum.
Bilindiği gibi bende 306 hastasıyım imkanlar dahilinde 306 xt otomatik vites 5 kapılı lpg li almak niyetindeyim otomatik viteslerde vites kutusu sorunları yaşanıyor mu? ayrıca peugeot servislerinde aracın her bir sorunu çıkar mı?Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |