|
Karter muhafaza |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 15:40 |
Arkadaşlar arabanın altında karter muhafaza yok , 306 sı olan arkadaşlar sizde varmı , satılıyormu bu parça fiyatı ne kadar ?
|
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 307 serviste taktırmıştım 150tl vermiştim
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
sanırım 100 tl hallolur parçayı kendim alsam , ne kadar gereklidir oda ayrı konu tabi karterde hiç bişe yok ama Türkiye yolları dalarız bir çukura sonra ayıkla pirincin taşını
|
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçen ay 206 için orjinal aldım 110 tl gibi bişeydi çelik hatta üstünde pejo arması ve 206 yazısıda var
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Hım yani orjinal peugeot parçası satan yerlerden alabilir , pahalı birşeyde deil almakta fayda var
|
|
emin08
1. Vites 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 2-3 sene önce partner' e 75Tl ye almıştım. Şimdi arkadaşlarında dediği gibi 100tl civarındadır. Peugeot yedek parça satanlarda mutlaka vardır.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
serommm
1. Vites 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çıkmacıdan ucuza bulursun hocam.0 almana gerek yok.demir parçası alt tarafı 4 tane vida tutuyo :)
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Hocam çorumda kendisini buldukta çıkması kaldı Ama Ankaraya sık gidip gelirim doğru söylüyosun kesin vardır ostimde çıkması
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Bence alma boşuna ağırlık yapıyor :)
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Benimde dikkatimi çeken şu oldu karter koruma yok ama kartelde çizikte yok
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
karteri delecek kadar şiddetli altını çarparsan o koruma karterin delinmesinden daha fazla zarar verir bir tarafa :) |
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Ama bu koruma sacı korumazmı biraz , hani hiç olmadığını varsayarsak :D :D
|
|
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
ben aracı aldığımda benim araçta vardı ama aynı zamanda karterdende yağ damlatıyordu, korumayı söktüm attım karteride kaynattırdım aracı aldığımda 50000km deydi şimdi 132000 de fotodanda gördün önü baya alçak ama 80000 km dir sıkıntı yok :) |
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Boşa taşımaya luzum yok yani hem motor buzgibi hava alır püfür püfür
|
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi iyi kötü yıllardır direksiyondayım,sürmediğim araç kalmadı ( dozerine kadar) yaylı hondamda vardı alçak alçak..hiç bi sıkıntıda yaşamadım bu güne kadar..pug'umuda düşürmek istiyorum düşürdüm düşürcem derken trabzonda bir gece o saatte belkide olmamam gereken bi yerde ileri geri manevra yaparak bayır aşşağı dönücem dik bi yer inicem,tam önümü görmedim doğal olarak,meğer kilit taşlardan yapılmış yolun o kısmı kalkmış..farlar yolu aydınlattığı anda HHaaaaRRRçç die bi sesle oturdu araba çapraz ve sivri yerleri yukarı bakan taşlara..sonuç??alttaki plastik muhafaza tam karterin olduğu yerden haritaya döndü kırıldı yani..karterde de çizikler oluştu ama delinmedi allahtan..patronumun yüksek lagunasıda muhafazayı söktükleri gün şans eseri demir deldi karteri çekiciyle götürdüler aracı..
bişey olmaz demeyin..önleminizi alın,5 kilo uçurmaz sizi trafikte.. ;) |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Buda doğru bende çok bozuk yola gidiyorum gecen gün lifte kaldırınca baktım armut gibi duruyor motor
şaşırdık açıkçası benim kötü reno 11 flashta bile vardı bunda nie yok die baktım durdum Ankarada cıkmacılarda ucuzdur gittimde hemen alıp takıyım ne olur ne olmaz |
|
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Karar ver herii çorumlu :)) bende tokatlıyım bu arada :)
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
İkiside doğru iyide Benim arabada tokatlı
|
|
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
tokatlıysa onun kartere bişey olmaz sağlamdır bizim arabalar :)
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
sağlam araba şükür sorun açmıo başıma Tek sorunu sahibinin modifiye ile orjinal haliyle kalması arasında gidip gelmesi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |