|
Motorumu Söktürecek usta arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
B-Devi
1. Vites 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 13:00 |
1993 Model 306 1.8 XT 8V aracımın motorunu sökecek usta arıyorum. Silindir bloğunda çatlak var Bi abimiz çatlağı sorunsuz bir şekilde kaynatıp taşlayabileceğini söyledi. Bu işlemi ücretsiz yapacagı için Sadece söktürmek için usta arıyorum. Ayrıca 3. bujiye yağ geliyor. Onun da segman olayını halledicek bulduğumuz ustamız. Yarın akşama kadar vaktim olduğu için acele edip buraya konu açıyorum. Yardımcı olabilirseniz artık aracımın hayrını görmek istiyorum :) Şimdiden teşekkür ederim
|
|
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Forum sponsorlarından Oto efe var yardımcı olur kardeşim sana, OTO EFEPeugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com yada
Düzenleyen I Love My Pug - 09 Kasım 2011 Saat 17:48 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |