|
306 digital saat yanındaki ısı göstergesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 15:05 |
benim araçta sadece digital saat var.forumda bazı 306 ların digital saatın yanında ısı göstergeside mevcut bu aracın donanımı ile mi alakalı fikri olan var mı aracım 2001 xr platınıum
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede yok ama o olay gti lerle 1de bazı modellerde var sanırım
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sanırım üst donanımlarda var.Ama ülkemizde az sayıda.İngiltere'de çoğu 306'da var.Aslında E-bay'de sürekli araştırıyorum.Fiyatları da uygun dereceli ekranların.Getirtsek uygulanabilir mi acaba bizim 306'ya?Sanırım bi termometre lazım olur dereceyi göstermesi için.Bilgisi olan varmı?Birde elektrikli ayna yok benim 306'da.Yine uygun fiyata var E-bay'de.Uygulamasında sorun çıkarır mı acaba?Yada elektrik aksamını nasıl yapabiliriz aynalara?
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dıs ısı gostergesı sadece elektrıklı ayna olan modellerde olur. buda xt donanıma sahıp araclarda bulabılırsınız. xt ve gtı dısında olmaz...
Dıs ısı sensorude sag aynanın ıcındedır
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Fiyatları uygunsa bence yapabilirsiniz arkaşlar hem elektrikli ayna hemde termometre olmuş olur.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
Aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.Fiyatlar bence uygun ama kargo ile biraz pahalıya mal olabilir.Bu konuda da 2 ayna satan birini bulmak lazım.Derece konusunda da aynanın içine acaba herhangi bir aracın termometresini koysak çalışırmı?Yada bu alacak olduğumuz elektrikli aynanın içinde varmıdır? |
|
|
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar benim arabada var vallaha ben hiç bakmıyorum,ona harcıyacağınız paraya mazot alın,bnzin,gaz alın kardeşler
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
@feline kişisel zevk meselesi tabiki.Ben özellikle aynalar konusunda değişiklik yapmayı düşünüyorum.Şuan olmasa bile ilerde yapıcam.Elektrikli olması büyük rahatlık ve konfor.
|
|
|
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haaa bak elektrikli gerçekten çok kullanışlı onu tavsiye bile ederim kardeşim,tabi zevk meselesi gerçi hatırladığım kadar bi arkadaşım40 tl ye yan aynaya derece yaptı kablo çekerek
|
|
|
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
Sağol :) Arkadaşının yaptığı işlemi anlatabilirmisin? Yada varsa fotoğrafını paylaşabilirmisin?
|
|
|
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Elektrikli ayna benimde aklımla olmazsa olmaz bir özellik burda sağ sol satılmakta 20 euro fiyat uygunda aslında
kumanda düğmeside 125 lira olarak görmüştüm bi yerde http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-306-MIRRORS-GTI6-ANY-306-ELECTRIC-/260879169689?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cbd9c3899 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ebaydakı bu fıyatlar "acık artırmanın" baslangıc fıyatlarıdır bunu unutmayın. "Buy it now" urunlerın fıyatları ıse dırekt satıs fıyatlarıdır. Ayrıca ne hıkmetse ıngılteredekı ebay kullanıcıları neredeyse hıc Turkıye ye urun gondermıyor. Hep ıngıltere ıcı yada elden teslım gıbı yapıyorlar. Yoksa ne parcalar var
Elektrıklı ve ısıtmalı aynanın yan sanayı olanlarıda 90-100 lıra gıbı fıyatlara var. Orjınalı ıse 200 e patlar herhalde. Kendısı ayrı kapagı ayrı...
Ayrıca aynaların elektrık tesısatıda gereklı ve bu kabloların torpıto altına yerlestırılmesı kapı hortumlarından gecırılmesı, kapı ıclerının acılıp baglantıların yapılması, kapı ızolasyonlarının yenılenmesı... cok teferruatlı. Daha once bunu Forever Osman ıle konusmustuk.
|
|
feline
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
İbrahim abi Euro değil Paund fiyatlar.Yinede bence sıfırına göre uygun fiyatlar.Kumanda duğmeside vvar yine E-bay'de.10 Paund civarı.
|
|
|
|
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
Cem abi açık artırma fiyatları ama satıcıyla konuşulup ayarlanabilir diye düşünüyorum.Çoğunlukla satılmıyor ve yeniden açıyorlar ilanı.Türkiye'ye gönderme konusunda irtibata geçilirse elbet bi satıcı gönderecektir :=) Yan sanayi fiyatları 1 ayna içinse E-bay daha mantıklı ama çifti ve elektrikli olanı içinse burdan yan sanayi almak daha mantıklı olur.Tesisat konusunda da her zevkin bi zahmeti olacağından ben önemsemem fazla açıkcası :) İlerde yaşacağım rahatlığı düşünürüm ama iyi bir elektrikçi bulup yaptırmak lazım.Sorun çıkarmayacak şekilde.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |