|
Lpgde stop etme sorunu. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güncel arkadaşlar yardım edecek yokmu ?
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
?
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Güncel
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum senin sorunun lpg sisteminden başka bir yerde olamaz çünki benzinde sıkıntı yok diyosun.o zaman enjektörle ne alakası var o yüzden ustada bişeyler var gibi geliyor bana.aracın suyunda hava varsa yada lpg sistemine yeterli su gelmiyosa lpg ısınamayıp yoğunlaşır ve araban lpgde çalışmaz.buna bi baktır tahminen söylüyorum lpg sistemine su gelmiyor o yüzden sistem çalışmıyor bunu arabayı çalıştırıp lpg beynine sıcak su dökerek deneyebilirsin eğer çalışma düzeliyorsa lpgye gelen su hortumlarında bir sıkıntı var demektir.eğer su hortumlarında bükülme kırılma yüzünden su geçirmeyen bir yer varsa düzelttir.
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Usta bana lpg enjektörü satmaya çalışıyor ustanın derdini biliyorum saten , onuda bahane edip resmen bakmıo başkada bu zıkkıma bakan yok :( suyun gelip gelmemesini deniyecem lpg beyni ısınıyor ama belkide motor sıcaklığından ısınıyor , suyu döksem eski arabamdaki gibi buna birşey olurmu ısı sönsürü falan varya ??
Aracın suyunda hava olsa hareret yapar , hoş bu sorun antifiriz ve takibinde havasını alma işleminden sonra oluştu |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bak bu yazdığın dikkatimi çekti.peki aracın lpg sistemindeki ısı sensörü çalışıyomu ona eminmisin.
belki lpg sisteminin ısı sensörü ısıyı ölçemediği için araç lpgde çalışmıyor buda var tabi. ama sıcak su dökmeden lpg beynine elinle dokunarak sıcaklığına bakabilirsin her yeri aynı sıcaklıktaysa sorun su sisteminde değil demektir ama bu ısı sensörü aklıma takıldı belkide ısı sensöründen bunuda göz ardı etmemek lazım.
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Araç lpg çalışıyor ama baya bi ısıtmak gerekiyor , sonra lpgde çalışıyor ilk geçişte düzensiz gaz yiyip stopa kaçıyor , düzenli gaz yemiyor ilk geçişte lpgye sonra biraz düzeliyor , ondan sonra nadir stop ediyor . Isı sensörü çalışıyor
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Arkadaşlar sorunum çözüldü , sorun arabada deil lpgdeymiş bugün Belediye benzinliğinden değilde başka bir istasyondan alınca araç stop etmeyi kesti
|
|
sniperElite
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
|
öncelikle kelebek boğazını temizletin eğerki temizletdiyseniz muhtemelen kurumlar rolanti motoruna yapışarak bozmuştur rolanti motorunu değişin 40 ie 50 tl vede orjinal takmayın yan sanayi işinizi görür vede en önemlisi aracınızın hararetini kontrol edin normal bir vakit geçtikden sonra hararet en az 80 olmalı değilse termostadı değişin 20 tl civarı bunları artık ben kendim yapar oldum için çok iyi biliyorum ve bende çok uğraşmıştım bu konu ile ilgili bunlardan sonra gene yapıyorsa lpg den iyi anlayan hemde çokmiyi bir usta bulun ve ayar yaptırın.
|
|
1998 1.8 16v 306 brc sıralı aslan parçası
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
kelebek boğazını temizledim , rolanti motoru bozuk olsa benzindede yapmazmı termostadı yeni değiştirdim , bu arada araba düzeldi bp den değilde başka yerden lpg alınca düzeldi inş bidaha yapmaz
|
|
amonse
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş hiç uğraşma onla bunla.bende de stop ediyordu....ışıkta beklerken giderken vitesi boşa aldığımda rolantide 5 dk çalıştıktan sonra...ben lpg yi bile söktürdüm...meğer sorun rolanti ayar walfinde...yani rolanti ayarlayıcı....330 tl dediler serviste..ben de temizlettim düzeldi.artık titremeden stop etmeden adam gibi çalışıyor
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Valla kardeş şehir içi kısa mesafe yani soğuk motorda full benzine bağladım , peki senin benzindede stop ediyormuydu , benim etmiyor , lpgde ısınıncaya kadar yapıyor yani arac iyice ısınınca kesiyor stop etmeyi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |