|
Balata seçimi yardım!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
asil
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 Saat 02:08 |
Merhabalar 1999 306 1.6 100 hp bir peugeot'a sahibim.
yarın ön arka balataları değiştirmeyi düşünüyorum memnun oldğunuz marka varsa söylermisiniz ve biliyorsanız fiyatlarını? şimdiden teşekkür ederim. |
|
eserxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 aracıma TRW balata ve disk taktırdım, toplam 160 tl tuttu ve gayet memnunum.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dıskın kalıtelısını balatanın ucuzunu ve yumusagını al
|
|
___KxL___
1. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
TRW yada Bosh marka balatalar iyi oluyor.Bosh TRW ye göre biraz daha yumuşak ve kaliteli bence.Geçenlerde Bosh marka balata takımını 40 TL ye aldım.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com murat abiyi ara sana aklındaki soruları fiatını her konuda yardımcı olur |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
asil
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dört teker açıldı önler daha 3 bin km gider dedi usta. arkalar bitikmiş.
arka balataları remsa aldım ve sol arka fren silindirim yağ akıtıyomuş onu yeniledim balatalar silindir artı 1 kutu hidrolik ve işçilik 135 tl tuttu sizce fazlamıdır? |
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Biraz fazla bence remsa ilk defa duydum.Ön balataları niye değiştirmedin 3 bin kilometre uzun bi zaman değilki.Yoksa ustamı dedi iki ay sonra gel önleride değişelim. Önler için yeniden işçilik ödeyeceksin arkadaşım bunlarda uyanık ustalar her daim müşteri
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
TRW disk balata ben kullanıyorum.Memnunum... |
|
asil
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sedat haklısında öğrenci olunca insan 30 lira iyi bir para) oyüzden idareten yapıp duruyoruz)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |