|
306 ile ilgili bikaç sor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 11:08 |
||
Slm.,Arkadaşar, Yeni bir 306 kullanıcısı olduğumdan aklıma takılan bazı şeyleri parça parça sorma ihtiyacı duyuyorum: 1-Bu aracın dikiz aynaları çok küçük geliyor bana ya ben alışamadın ya da hatalı üretim ne düşünüyorsunuz? 2-Marşa basmadan kontağı iki kademe çevirince bir uğultu geliyor kulağıma, sanki bir elektronik alet devreye giriyormuş gibi ne olduğuna dair bilgisi olan var mı? 3-Direksiyonun sol altında far ve gösterge ayar butonlarının yanında üzerinde çarpı (X) işareti olan bir düğme var ne işe yarar o acaba? 4-Ayriyrten devir saati içinde allta bir ufak gösterge var "off" dan başlayıp min-maz olarak devam eden. Bu ilk çalıştırmada "max" a dayanıyor sonra ise "off" a gelip yerinden bile kımıldamıyor. Bunun fonksiyonu nedir? Lüzumsuz vakit aldıysam kusura bakmayın ama aracın acemisiyim işte. Cevaplar için teşekkürler. |
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Tşk.Ersin. Haklısın zaman alışacağız elbet ama şimdilik hem aynalar (buna iç dikiz de dahil) küçük gelip hem de camlar filmli olunca özellikle gece resmen kör gibi hissediyorum kendimi.. Ama araç içime çok sindi en önemlisi de bu.
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tabi canım ... ben çok memnunum abi ... diğer iki maddeye dikkat etmedim cecoli cevap lar sanırım .. bende merak ettim şimdi ...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
1) Aynalarına bakmak lazım orjınal olmayabılırler. Tamam genel olarak kucuk aynalara sahıp ama orjınal aynalar kullanımda pek bır sorun yaratmıyor. Daha buyuk olsaymıs guzel olurmus yanı Aynaların altına bak. Brıtax yazıyorsa orjınaldır. Ve sol aynada kor nokta acısıda bulunur. Ufak yuvarlaklardan olusan bır cızgı bulunur aynanın ustunde 2) Aklıma ılk olarak benzın pompası aklıma geldı. Vınnnnn dıye oter ve basınc tamamlanınca durur. Her kontagı kapatıp actıgında o sesı duyarsın normaldır. Bırde kontagı actıgında bızım 306 larda arac ıcındekı fan devreye gırer. Cok azda olsa donmeye baslar acaba bundan mı bahsedıyorsun...3) O tus arka camları kılıtler. Bastıgında kuvvetlı yanar ve camların kılıtlı oldugunu bıldırır. Cocuk ıcın bır emnıyettır. Dıkkat edersen neredeyse butun 4 cam otomatık olan araclarda bu tus bulunur...
4) Bu genelde XT lerde bulunan yag sevıye gostergesıdır. Dıkkat edersen uzerınde kırmızı ve beyaz kısmı bulunur ve mın max yazar. Yaklasık olarak yag sevıyesını gosterır.
Kontagı actıgında motoru calıstırsanda calıstırmasanda 15sn sureyle calısır ve sonra kapanır. Yolda gıderken yag sevıyesı olculemez zaten...
Gostergede yag sevıyesı mınımum un altına duserse yanıp sonerek senı ıkaz eder. Mınımum un ustundeyse yanık durur ve sonra kapanır.
GTI modelınde ıse aynı gosterge uzerınde bırde dereceler bulunur ve gosterge devamlı calısır. Ilk acıldıgında sevıye gosterdıkten sonra devamında yag ısısını gosterır... Ama bızım motorda yag ısısı kontrolu yoktur. Sadece sevıye kontrolu vardır...
Son olarak bu gosterge yag cubuguyla tam cakısmayabılır. Yınede fıkır vermek ıcındır...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yeterlı mı kardesım ??? |
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Senin araçtan (platinium) da baktığım oldu benimkini almadan önce ama temizini bulamamıştım. Sadece bir tane ellenmemiş bulmuştum o da bütçemi aşmıştı. Nasip xt yeymiş. |
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Abi Allah razı olsun ne diyim. Kabin içi ses biraz fana benziyor sanki. Orijinal olduğunu zannediyorum ama aynalara bakacağım,aracım yanımda değil. Ev ümraniye de iş levent te olunca çılgınlık olur araba ile gidip gelmek. Cam kilidi aklıma gelmişti ama benzetememiştim. Daha önce 90 model mazda 626 vardı onda da bulunuyordu ama benzer gelmedi ne biliim!!
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rıca ederım ne demek.
Sende ıftarımıza gel buyurda bır tanısalım degıl mı ??? Gelmezsen cok sey kacırırsın soyleyeyım. Bır gelen bır daha bırakamıyor
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ahmet abi sen istanbuldamışın ya.. ayıp oluyo ama gelsene abi iftarımıza bi tanışalım hem yeni aracına bakarız.. inceleriz.. cem abi gibi bir bilgi deposu var sorularını birebir sorar daha güzel olur yani ..
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Tşk. Ersin. Merak etme takip ediyorum organizasyonu çok da katılmak, arkadaşlarla tanışmak isterim ama gün, saat uymuyor.Bi de eşim hamile 2,5 ayı falan var fazla yalnız bırakmak istemiyorum. Ayrıca böyle programlar olmasa da yine tanışacak bi vesile buluruz Allah ın iziniyle.
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eşinide alıp gelebilirsin hiçbir sorun olmaz. Geçen iftarda kac kişi eşiyle kız arkadaşıyla geldi yanı...
Bız boyle bır grubuz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hımmm.. anladım abi ..yeğenim inşallah sağlıkla doğar büyür..
Düzenleyen by_ersin - 17 Ağustos 2011 Saat 12:30 |
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Süpersiniz, o da olur inşAllah ileride..
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Amin, çok teşekkürler. Darısı sizlerin de başına..
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |