|
306 xr sıralı sistem seçimi acil yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
67as306
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 00:39 |
|
Arkadaşlar 1998 sedan 1,8 306 xr war milano eski sıralı sistem takılı ama haşat oldu yeni sıralı sistem taktırcam önerilerinizi bekliyorum .s Düzenleyen AlbaYDemircaN - 06 Ağustos 2011 Saat 00:41 |
||
[ 67 LH 768 ] XR 306 SEDAN 1.8
KARADENİZ EREĞLİ'Lİ |
||
turan306xr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
cecoli' ye yaz sana o yardımcı olur Düzenleyen CeCoLi - 08 Ağustos 2011 Saat 15:47 |
||
TURAN 306 XR 1997 OTOMATİK
0532 226 52 94 HADIMKÖY/İSTANBUL |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Turan abı selamlar... Buyuk harf kullanmıyoruz Ben bu konuya daha once yanıt vermıstım sankı ne oldu acaba...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
marka farketmez bilindiği üzere lpg sistemini montaj yapan ustanın iyi olması lazım...düzgün bir montaj olduktan sonra bütçene göre her marka lpg taktırabilirsin...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yalnız Osman abı arkadasın motoru benımkı ıle aynı. Bu motor sızdekıler gıbı tam sıralı puskurtmeye sahıp degıl. Yarı sıralı puskurtme ıle calısıyor. O acıdan her sıstem bızım aracta duzgun calısmayabılıyor. Baska bır arkadas bu motora brc taktırmıstı bayagı bır ugrasmıstı. Son durumuda ne oldu bılmıyorum.
Ben kendımde kullandıgım ıcın atıkerın duzgun calıstıgına emınım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğrudur haklısın cem benim aklım tam sıralı sisteme gitti pardon
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |