|
306 kalkışlarda gelen ses fotolar 1 de( çözüldü ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Haydı gecmıs olsun yıne 2 sorununu cozduk...
Yalnız ben bırsey ogrendım kı aracında ne gorupte sana soyledıysem probleme donustu ve cok kafaya taktın. bundan sonra bırsey soylemeyecegım sana :)))))))))))))))
Kendıme kızmaya basladım yanı. Expertızlık yapmayacagım sana
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
olmaz abi sölemen lazım...sayende hem öğreniyorum hemde yaptırıyorum.. bak vallahi görüpte sölemessen darılırım :) şimdi sıra lastiklerde eğer sertleşmesse olmaz ise lastikleri değiştircem bakalım virajlarda ani hareketlerde arka atacakmı yokohoma çekmezsem adım ersin değil nasılsa 14 tane mid var :) satarım biraz çekerim yokohoma |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
cecoli eski takozla yeni takoz arasındaki farkı gördün dimi ?? eskiyide şase noya göre verdiler yeniyide şase noya göre verdiler ?? ama ikisi birbirinden farklı nasıl olur bu iş ?? |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Abıcım lastıklerın guzel nıye oyle dıyorsun... Sadece sınırını bılerek kullanman lazım :)) Yazık gunah bence. Acele etme...
Ayrıca yokohamada kayar kaymaz degıl yanı brıdgestone adrenalınde kayar :)) En kralınıda getırsen ben ıstedıkten sonra hepsını kaydırırım sen merak etme Aralarındakı fark lımıtlerıdır. Onemlı olan lımıtı bılerek kullanmaktır.
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
o zaman sıkıntı yok lastiklere dokunmayayım yalnız o gece arkadan nasıl sellektör geliyodu Düzenleyen by_ersin - 22 Haziran 2011 Saat 22:47 |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Adam haklı yanı
Bız dumduz yolda drıft yapar gıbı yanlarsak adamında yapacagı o olur yanı :)) Acaba ıcınden ne dusunmustur bızım ıcın Delı falan demıstır herhalde. Ama bılmezkı nıye oyle yaptıgımızı
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
kesinlikle direksiyon hakimiyetini kaybetti eyvah yoldan çıkıcak demiştir o kesin ama bilemez lastikleri test ettiğini neyse artık bu konuda bölece çözülmüş oldu...üst motor takozu süper oldu.. |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Alıntılar cok uzadı kısadan devam edelım...
Gule gule keyıfle kullanmanı dılerım :))
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
teşekkür ederim cecoli sayende.. böylece bu işide bitirmiş olduk..
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Rıca edıyorum abı "Cardaşımsın"
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |