|
Merkezi Kilit Tanıtma |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
erbasgoktug
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erbasgoktug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Benim araçta kilit açarken problem yok fakat araçtan inip kumandadan kilitleyince kilitlenip tekrar açılıyor. Mecbur anahtar deliğinden kilitliyorum. Fakat havalar güzelken yapmıyor bunu. Karlı havada yapmıştı zor düzeldi, geçen arabayı yıkadım yine aynısını yaptı bugün şansa düzeldi sabahtan beri kumandadan kilitliyorum sıkıntı yok. Bunun nedeni nedir acaba?
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kapı kilidi soketlerini kontrol etmek lazım oksitlenme var büyük ihtimal
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
Baran35
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynısı bende de oluyor kapatıyorum şak tekrar açıyor kilidi kafasına göre yapıyor ama belli bi zamanı yok. Bu aralar hemen hemen hiç yapmıyor diyebilirim. akışına bıraktım bizim arabaları biraz kendi haline bırakmak lazım düzelir ilerleyen dönemlerde tamir ettirme naz yapıyodur belki
|
|||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|||
erbasgoktug
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erbasgoktug
|
||
Valla bilmiyorum dün arabayı yıkadım normalde kapıları açıp içeride kalan kısımlarada tazyikli su tutardım fakat dün yapmayım ama o suyun girmeme bir şansı yok o aralara. 5 gündür yapmıyor, yapacağı zamanı iple çekiyorum.
Bi arkadaşım kapının kenar kısmı yani dil olduğu kısımda siyah bir noktayı -lastik, kauçuk gibi bir malzeme-gösterdi, bunlarda sıkıntı var dedi ama sanmıyorum.
Düzenleyen erbasgoktug - 17 Şubat 2017 Saat 15:43 |
|||
Ugur kaderoglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ugur kaderoglu
|
||
Aciklarsaniz cok sevinirim cidden yapamadim bir turlu
|
|||
YNR
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar aracımın (peugeot 206 -2006 1,4 hdi) kumandasının kilitleme tuşu bozuktu ben de uğraşmaktansa aliexpress e anahtarın içindeki çip ten siparış verdim , düşünüdümden de erken geldi. anahtar kabına çok da güzel oturdu, tuşlar çok da güzel basıyor, fakat araca tanıtamadım aklımda bir-iki yol var ama ne yaptıysam olmadı. bildiğiniz kesin yöntem varmıdır, nasıl tanıtabilirim kumandayı
|
|||
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |