|
206 Gösterge Sökülmesi Çark Tamiri ve Led Uyg. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çarkla falan uğraşmadım hiç. ibreyi normal yerine taktım, sonrasında ibre geriy gitmeyecek şekilde bir bariyer oluşturdum. bu herhangi bir şey olabilir. ama ben çift taraflı banttan kare şeklinde parçalar kestim. üst üste koyarak yaklaşık 3-4 mm. yüksekliğe ulaştım.
1 yıldır km göstergesi, 6 aydır da benzin göstergesi bu şekilde hiç sorunsuz çalışıyor. bariyer siyah olduğu için kötü bir görüntü de yok... yazık. boşa para vermeyin.
|
|
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam zahmet olmazsa bariyeri tam olarak nereye yaptınız bir fotoğraf koyabilir misiniz?
|
|
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ibrelerin alt tarafına olacak.
yani sıfır seviyesinin hemen altına. her uygulamanın fotoğrafını çektim ama yükleme için bu aralar pek müsait değilim. bulmam uzun sürecek çünkü...
|
|
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
anladın hocam sıfırın hemen altına göbege yakın değil yani
|
|
road26
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracının bilgi ekranı ışıkları çalışmıyor ampulleri değiştirdim olmadı. Ampul lerin tablası veya soket arızalı. Aydınlatmaya gelen kablolar hangileri acaba
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
tekli yada çiftlidir soket siperi çıkartın göstergeyide 1 adet vida tututyor olsa gerek hemen arkasında soketleri göreceksiniz.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |