![]() |
|
Pasta Cila ve boya koruma yaptırdım nasıl olmuş. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bahsettiklerini eger ki yüzeysel az az yapmıyorlarsa fiyat uygun. |
|||
![]() |
|||
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Katılıyorum...
|
|||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|||
![]() |
|||
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
||
Rengine bende aşığım gerçekten hava karardığında gümüş gri rengine bürünüyor maviden eser kalmıyor. Sedan araçlardan hoşlanıyorum bende aracıma uygun bir rüzgarlık olsaydı daha güzel olurdu. Bununla ilgili forma konuda açtım ama sonuç bulamadım beklemediyim hala...
|
|||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
pırıl pırıl gayet güzel olmuş fiyatta uygun .
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hocam renk muhteşem bende siyah olan aracımın bu renkte olmasını o kadar çok isterdim ki:) maşallah before and after olayıda şık olmuş:)
|
|||
![]() |
|||
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
çok güzel olmuş kazasız belasız kullan inş :)
|
|||
2005 1.4 HDİ XR
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |