|
SIRALI SİSTEMDE PRINCE MÜKEMMELLİYETİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||||
CEMALGODEK
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CEMALGODEK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2010 Saat 15:14 |
|||||||||||
Arkadaşlar 1999 model 306 xn grıffe sedan aracım var, 2008 yılı 5.ayda aldığımda sıralı sistemde lavota vardı, ve motorda sorunlar vardı, tüm servisler çözüm bulamadı, saadece Ankara GÖRAL sorunun lavotadan olduğunu tespit etti ve söktürdüm. ve yerine çoook inceledim ve piyasadaki araçların tecrübelerinden yola çıkarak PRINCE sıralı sistemi taktırdım. 25.11.2010 tarihinde ise şu an 120 kuruş yakıyor ve ben tüm PEUGEOT araçların en iyi performans alabileceği sıralı sistemin PRINCE olacağını ve diğer sistemlerin prınce den iyi olacağını görmedim, duymadım. pahalı ama en iyisidir. 2008 yılından bu güne kadar
86.000 KM.YOL YAPTIM VE HER LPG VE BENZİN ALIMIM KAYIT ALTINA ALDIM BUGÜN İTİBARİYLE SAADECE LAVATO İLE PRINCE ARASINDA 7,640 TL. CEBİMDE KALAN PARADAN BAHSEDİLEBİLİR. PİYASADA PRINCE PAHALI AMA DİĞER SIRALI SİSTEMLER İLE ARASINDAKİ YAKIT SARFIYATINDAN DOĞAN KARDAN DOLAYI ÇOOOK ÇOK AMORTİ EDİYOR KENDİSİNİ PRINCE. TÜM ARKADAŞLARA TAVSİYEMDİR. SAYGILAR. |
||||||||||||
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||
LPG ile ilgilenmniyorum ancak , vermiş olduğun bilgilerin istatistiksel yorumu gayet başarılı . Eline sağlık . Kayıt altına almak her zaman başarı getirir . Buna sonuna kadar inanıyorum . |
||||||||||||
Forever young by my gti
|
||||||||||||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|||||||||||
prince sistem olarak pahalı bir sistem ama dediğin gibi uzun vadede sistem kendini amorti ediyorsa dikkate alınabilir. Ama atiker dahil çevremde pek çok sistem hakkında olumlu olumsuz bahseden insanlar oluyor. Herkesin ortak düşünceside sistem markası ne ollursa olsun montajın ehil ustalar tarafından yapılması.
|
||||||||||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||||||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||
kesinlikle LPG Her zaman Tercihim olmuştur eline sağlık güzel bir araştırma
|
||||||||||||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||
bende de prınce var çok memnunum yazın taktırdım benimde niyetim göraldı ama 2600 dediler 1900e dışarıdan taktırdım şuanda güncel fiyatı 2050lira(ege otogaz)
|
||||||||||||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||||||||||||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|||||||||||
iyi fiyat .
|
||||||||||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||||||||||
CEMALGODEK
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CEMALGODEK
|
|||||||||||
PEUGEOT DIŞINDA DİĞER MARKA LÜKS ARAÇLARDA PRINCE TAKTIRIYOR VE PERFORMANS VE YAKITTA CİMRİLİĞİ ÖN PLANDA YER ALIYOR. HATTA TANIDIĞIM TAKSİCİLER DE TAKTIRDIK ÇOK İYİ VE MEMNUNLAR.
|
||||||||||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |