|
307 ve sorunlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
şevket-307
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şevket-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2016 Saat 20:53 |
selamın aleyküm bende 14.01.2016 da 307 aldım 1.4 hdı 172.000 km de siyah bende binmeye fırsat buldukça eksiğini gediğini öğrenmeye çalışıyorum.
Araç 2.el sonuçta ama bazı sorunları var doğal olarak ama çözüm bulamadım :(((( 1.sorun amortsörler tamir ettirdim yine aynı tak tuk lok lok ses devam ediyor ve çok sert kesin çözümü nedir formları takip ettim ama kesin oldu diyen yok 2.sorun ön iki taraf paspas altı nemli. formda kalolifer contası ön cam değişimi kapı içleri tıkanıklığı denmiş ama radyatör suyunu ekleyip asitatlı kalemle düz bir yerde çizgi çektim 15 gündür su aynı yerinde kapı içleri temiz giren su cıkıyor arabanın içine girdim dısarıdan tanzikli su tutturdum su giren bir yer göremedim dösemenin sadece pas pas altı nemlı kenarıda kosesinde onunde arkasında sagında solunda en ufak bi nem ıslaklık yok 3.sorun benden oncekı sahibi orjınal anahtarlarını kayıp ettıgını ancak normal bir anahtarcıda şifreli sekılde anahtar yaptırmıs ancak camları acık kaldıgında kapatmıyor kontagı acıp camları sonuna kadar acıp tekrar sonuna kadar kapatıp basılı tutup 10 sn bekleyıp tekrar camları acıp kumandadan kapatma dugmesine basılı tuttugumda arac kilitleniyor ancak camlar kalkmıyor :( yardımlarınızı bekliyorum . ilgilenecek olanlara şimdiden teşekkürler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1-amortisörlerin hepsimi tamir edildi. birde tamir edilirken takozları değiştirildimi.?
2-acaba bu aralar havalar yağışlı ve kar erimeleri sonucu araca binenlerin ayağından gelen su olabilirmi havalar ısnınca birde öyle kontrol etmeyi deneyin. 3-sorun anahtarla ilgili olabilir. iyi bir anahtarcıya baktırmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
usta307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15107&PN=2&title=kumandadan-cam-kapatma anahtari nasil aktif edecegin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |