|
205 Km Hız İle Direğe Çarpan 206 |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotun kaportası dandıkmış sılerken bıle göçüyomuş falan fılan dıyenler gördüm sonuç ortada kurtulması buyuk şans böyle bı kazadan ama aracında bunda etkısı buyuk aırbaglar emnıyet kemerı ve kaportanın yumuşak olup darbeyı süzmesi güvenlık oldukça iyi bence . yanlışım varsa düzeltin çarpışma esnasında sert kaportalı araçlar darbeyı suzmeden ıçerı etkı verdığı ıçın içerdekiler fazlasıyla etkılenıyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
o araç nasıl 205 km yapmış :D
|
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
van değil mi o. 1,4 dizel araç 205 yapamaz. düz yolda 150yi zor geçer. zaman gazetesi sanırım, yine kurmaca metinler
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
:D
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
yuh be kardeşim..bizim Bursa'da da çok çoağldı kasaplar ulu orta ana caddede trafik ortamında basıyor da basıyor.. çık git otobana kafana göre takıl, al merakını adrenalinini..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
AhmetErsin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
|
205 km hızla giderken Peugeot, renault yada Wv farkının pek olacağını sanmıyorum :) Şans yanında değilse sonuç bence her marka için aynı olurdu El Fatiha...
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
allah korumus buna benzer kazayı bende 206mla yaomıstım arcın onu komple gıttı desem yerı var allaha sukur bana cıddı hasar olmamıstı ewet pejoya hep dandık derler ama cok saglam araclarımız gercekten hatta ben kaza yapmadan once aırbag ısıklarım yanıyodu kazada patladı acıldı cok entersan degılmı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |