|
peugeotda kampanya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Yazar | ||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar bi fikir almak istiyorum.Normal servis bakımıma 7 bin km var.yag değişiminede 2bin km var.şuanda da araçımda çok şükür hiçbir problem sıkıntı yok bu kampanyadan yararlansam mı yararlanmasam mı? ikilemde kaldım sizde fikirlerinizi bildirirseniz.teşkler.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ayda kaç km yapıyorsun dostum o önemli ben 7000 km yi 6 ayda yapıyorum ben olsam 6 ay daha beklerim ozmanda yaz kampanyası muhakkak olur ama yok ben 1 ayda o km yapıyorum diyosan 2000km yağda bana 1 ay yetmez diyosan yaptır sana kalmış
|
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bencede yaptırma.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ayda 2.500 geçmez benım km o da 3 ay yapıyo hemen hemen arkadaşların yorumuda okuyunca kampanya cazip gibi karasız kaldım
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ayda 2500 ü geçmezse şu an için gerek yok vakti geldiginde yaptırmak daha mantıklı
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
800 tl ayda benzine mi veriyorsunuz ?? |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ozaman yaptırma dostum zaten aracın bakımlıysa yaptırmana gerek yok takma kafana bakım değiğin şeyde atla deve değil benim aracım en son bakıma serviste 47000 de girdi şuan 69000 de aracım 72000 de sokacam bakıma yada bidahaki indirim kampanyasında ama şöylede bir durum
var
hava filtremi,poleni,motor antifrizini,yıkama suyu antifirizini, kendim değiştirdim
yağ ve yağ filtresi değişti birdahaki yağ değişimim 72300km de
1 hafta önce aracı planete soktum bişey yok ayrıca bilmem kaç nokta bakımı varmış heryerine bakıyorlar burdada tespit diyorlar ona aracın değişmesi gereken parçaları çıkarıyorlar
kampanyada kalorifer motorum arızalıydı onu değiştirdim,aks keçesini değiştirdim fren yağı koydurdum,şanzıman yağını yenilettim,motor takozunu değiştirttim, kışlık michelin 4 adet 175 65 14 lastik aldım motoru temzilettim bunların hepsini serviste yaptırdım.toplam 670 tl verdim lastikler dahil 8 taksit yaptırdım
biarada carbon clean yaptırcam
şimdi soruyorum bakıma girseydim farklı olan ne yapacaklardı onu bilmiyorum ben zaten aracın en ufak probleminde servisteyim bakım bana saçma geliyor ama genede 3000km dsonra bakıma sokacam gene Düzenleyen LANOPE - 09 Aralık 2010 Saat 20:24 |
||
3rkans
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 hdi için arka kampana balatası fiyatı alan varmı hiç ?
|
||
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de baskı balata debriyaj setini değiştiriyorum bunun içerisinde şanzıman yağı keçeler bilmem neler de var .. 512 TLye kampanyalı fiyatı .. kredi kartına 6 taksit yapıyolar advantage kartı (halkbank da buna dahil) olana da +4 yani 10 taksit yapıyolar .. pasta cila boya koruma da yaptırdım daha bugün 230 TL tuttu yine taksit yaptırdım ..
|
||
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pasta cila boya korumayı nerde yaptırdın toprağım
|
||
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ankara göral peugeot da yaptırdım kardeşim .. ama ondan önce autokingi aradım fiyat aldım .. orası da 150 dedi ama cila ve boya korumaya .. çünkü kaskomla anlaşmaları varmış %30 indirimli fiyat söledi .. oraları da değerlendirebilirsiniz .. ama onlar yalnızca yapı krediyi 3 taksit yapıyolar diğer kartları peşin çekiyolar .. e ben de bunu 10 taksit bulunca göralda yaptırdım napiimmm yukarda bahsettiğim tüm fiyatlar görala aittir .. bu arada bi bilgi daha .. debriyaj setim değişecek ya 512ye şanzıman falan aşşa inecek yağlanacak bi kaç keçe değişecek bilmem ne temizlenecek .. o arada antifreeze bidonu da boşaltılacakmış bende zaten antifreeze yoktu o yüzden dışardan antifreeze alıp bagaka koyacam onlar da zaten boşaltacaklardı benim aldıklarımı koyacaklar yani extra 50-55 TLden de yırtmış olacam .. e tabi bi kaç litre antifreeze parası verilecek off yaa hep masraf .. yarın kış lastiği taktıracammm ooyy oyyy
|
||
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olsun aslana bakmak lazım bakacaz ki oda bizi üzmesin hayırlı olsun yaptıkların bende boya koruma pasta falan olayına girecem yaza doğru Allah kaza bela vermesin yeter ki
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peugeot kampanalı arka fren balatası 206 için 141 lira orjinal işçilikte 70 lira istiyor peugeot açı değiştirmek isteyen olursa aklında olsun.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar kampanya 11 ınde yanı yarın bıtecek. hatırlatmak ısterım. dusunenler kacırmasın...
gokhancım bu arada kampana balatası ıcın 141 tl cok pahalı degıl mı yaaa. ıcımden cüşş dıyesım geldı yanı :DD
benım arac ıcın sordugum parcalar. zaten montajını servıste yaptırmadıgım ıcın ıscılık sormuyorum :D
266mm sogutmalı on dıskler = 135 tl
ıkazsız on balatalar = 100 tl
247mm duz arka dıskler = 110 tl
arka balatalar = 67 tl
demekkı benım parcaların lıste fıyatları ucuzmus yanı :)) Düzenleyen cecoli - 10 Aralık 2010 Saat 13:27 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |