|
Bu 205 GTI temizmidir kısmetse yarın alıyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
NakkaSss
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2011 Saat 13:24 |
Merhaba arkadaşlar bu ilandaki 205gti i almak üzereyim kısmetse yarın satışı üstüme alacağım, araç sahibi ile görüştüm gayet ilgili şekilde anlattı sıfır motor yaptırdım komple dedi garantili motor bi sıkıntın olursa ustasına beraber gideriz dedi, araçta değişen yok boya var illaki 20 yaşında araç nerdeyse pek boya takıntım yok bu yaştaki bi araçta ama büyük kaza olmasın ve motoru sıkıntısız olsun yeterliydi benim için o güvenide sahibi verdi bana. Acaba bu aracın seceresini bilen varmıdır? Belkide şu an ki sahibinden önce bi drumlar olmuştur şu an ki sahibi de bilmiyor olabilir. Bu aracı kısaca bileniniz, göreneniniz, duyanınız var mıdır? Yarın satışı üstüme alacağım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orijinal-gti-66363792/detay/ Plakası 34cvs32 |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayırlı olsun.Kazasız ve güvenli sürüşler dilerim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |