|
807´de isin icinden cikamiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
osterreich
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2010 Saat 19:07 |
arkadaslar 4 ay önce almis olmama ragmen bu arac epey bir basimi agirtti dogrusu sileceklerini bile tamirciye degistirmek zorunda kaliyorum o kadar karisik geldi bana. su an 2 problemim var aracimla ilgili aracim 2.0 hdi triptronic yeni arkadaslar icin tekrariyorum
1. aracla yavas bir tempoyla giderken yavaslayana yakin bir hizdayken motordan davul sesine yakin bir ses geliyo (dum dum dummm) tarzinda devamli duruyorum vitesi N ye aldigimda kesiyo D ye aliyorum ayagim frende tekrar basliyo hizlandikdan sonra kesiyo. sesin sebebi nedendir acaba kayis felan olabilirmi diye dusunuyorum??
2. aracla giderken gaza biraz yükleniyorum ve aracdan ciiiivv diye bir ses geliyo normal bir sekilde gaza basip hizlandigimda ses yapmiyo ama hizli basinca her seferinde bu ses geliyo turbo kacirir gibi bunun sebebi ne olabilir?
arac la türkiyeye izine gidip geldikden sonra epey bir bayildi yani o yogun tempoyu kaldiramadi giderken hic durmadan 1900 KM gelirken yine ayni hic durmadan 1900 km yol haliyle sarsdi arabayi. yardimlarinizi beklyiorum simdiden tesekkürler...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |