|
Arkadaşlar akıl verin? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 Saat 18:35 |
Arkadaşlar aracım kaskolu ve dolayısıyla mini-midi onarım imkanı var fakat yaşadığım yerde autoking olmadığından bir işe yaramıyordu. Fakat tatilde bir süre Konya'dayım, autoking'e gidip randevu aldım.
Fikrinizi istediğim konu şu: aracımda ön cam direklerinde 2 tarafta da boya kalkık(kışın buzlanmadan dolayı oldu), ön tamponda boya çatlağı(ön tamponun sağında solunda taş ezikleri de var) ve aracın içinde önceki sahibinden kalma ufak bir sigara yanığı var. Autokinge gösterdim hepsini, kasko delinmeden mini onarım dahilinde yapacaklar hepsini, beş kuruş vermicem. Ben hepsini boyatmak istiyorum lokal olarak. Ancak oradaki arkadaşın önerisi şu oldu: Ön tamponu tamamen boyayalım, öncam direklerine de aynı boyadan rötuş yapalım, hem dedi kaskoda öncam direkleri boyalı görünmemiş olur dedi. Ben 3-4 ay önce oralara rötuş attırmıştım zaten ama yine bu hale geldi.Sizce her parçaya lokal boya mı attırayım, yoksa elemanın dediği gibi mi yaptırayım hangisi mantıklı? Resimler: |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım görusum tamponlar boyansın.. direkler lokal boya olsun..rutus yapması tekrar aynı hale gelmesı demektır.. iyi gunler
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Direkleri lokal boyadıkları zaman tamponu full boyamıyorlar, tamponu da lokal boyuyorlar..
|
|
neverThere
|
heavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence tamponu komple boyattır,direkleride cebinden biraz fark vererek lokal boyattır kaskonda gözükmezişinede gelir,sağlam olur
|
|
ahmetismet
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
peki direkleri cepten yaptırsak ne tutar?
|
|
neverThere
|
heavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
autoking pahalı biraz,eğer özel olarak güvendiğin bildiğin bi yer varsa götür maksimum 100 tl alırlar diye düşünüyorum,tanıdıksa daha bile ucuza yaparlar belki |
|
ahmetismet
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Yok mu daha önce autokinge yaptiran?
|
|
neverThere
|
ahmetismet
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
yok mu başka fikir veren..
|
|
neverThere
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konya daysan uyaraslana git orada salihi bul
illa auto kinge yaptırmak zorunda değilsin o sana en güzel yöntemi söyler |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |