|
Vites D ve R Atınca Cızırtı Gelmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206cc44
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2023 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2023 Saat 02:05 |
Merhaba iyi günler. 2002 model otomatik vites pejo 206 aracım var. Yeni aldım.
Vitesi D veya R yapınca motor kısmından cızırtı geliyor. Aldığım zamanlar bu ses yoktu, sonradan motor temizleyici ile felan motoru temizledim artık ondan mı bilmiyorum ama ses gelmeye başladı. Bu normal mi sizce ? Boşa alınca ses kesiliyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normal hocam selenoid valflerin çalıştığının göstergesi. Arı vızıltısı gibi ses yapar cızır cızır.
Asıl ses gelmezse o zaman kork😂
|
|
35turka
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selenoid valflerimi yenilerikten sonra aynı sesi bende duymaya başladım bir sorun olsa ustam kesin söylerdi.
|
|
Ahmet34
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bendede o ses geliyor bazen N konuma getirdigim zaman ekran şöyle bir çizgi (-) çıkıyor sonrasinda motor ariza lambasi yakti.. Arıza kodu u1209 vites kutusu beyniyle irtibat kurulamama arizasi yaziyor. Vites gecislerinde bir sorun yok..olayi nedir bunun??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |