|
Bu Hortum ne işe yariyor? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 Saat 21:43 |
Selamlar. Arkadaşlar aracımın motorunu temizlerken, aşağida kırmızı çizgi ile gösterdiğim hortum en baştan kırıldı.. Çok hassasmış içinden bişey akmadı, ama benzin kokusu geliyordu..Bu hortumun ismini ve işkemini bilen varmı? çok önemli bir parçamıdır ?bazı araclarda bu hortumu bilerek sökenler varmış önemli birşey değilmiş içinden hava geciyormuş cünkü bir ucu hava filtresine bağli bir ucu motorun üstündeki deliğe geciyor. yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O hortum ile motor ust kisminda is yapan yagin buhari emme manifoltuna geri gonderilir ve motorda yakilir. Bazi normlara uymak adina oraya baglanmistir ve cok bir yag gelmez oradan. Arada bir acip temizlemekte fayda vardir. Yaris arabalarinda o hortumun ucuna yagi suzen bir filtre takilir ve suzulen yag tekrar kartere gonderilir. Sasi numaranizdan parca kodunu bularak siparis edebilirsiniz.
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koliva teşekkürler.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |