![]() |
|
sürekli yanan motor arıza ışıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2017 Saat 23:29 |
2000 model otomatik 1.6 306 aracımda sürekli yanan bu arıza ışıgı için elektrikçiye gittiğimde araçta gaz var oksijen sensorunden yapar dedi peki değiştirsek düzelmezmi dedim düzelmez dedi bu tür bi sorunla karşılasan varmı çünki çok gıcık oluyorum o lambanın yanmasına gaz ayarından falan olur diyende çok başına gelen varsa yardımcı olabilirmi
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam öncelik bir benzine alın şöyle 100-150 km benzinde kullanın bakalım ışık sönecekmi? ondan sonra lpg ayarına gidin ama iyi bir usta bulmanız lazım ayarları düzğün yapacak
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Aynı sorun 206 aracımda var. Benzinde 70-80 km gidince sönüyor. Lpg de 70-80 km gidince yanıyor.
Lpg ayarından yanıyor. Ben kış vakti lpg ayarını bozmamak için elletmedim. Usta hava ısınınca enjeksiyon sürelerini değiştirecek ve düzelecek. Oksijen sensörü arızalı değil aracınızın yakıt ayarından dolayı yanıyor. Sensör kolay kolay bozulan birşey değil boşa para vermeyin. |
|
![]() |
|
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracimda benzindede yaniyor gazdada mesela bilgisayardan arizalarin hepsini sildi ne ariza ciktigini bilmiyorum bu arada yaklasik 10 km snra tekrardan yandi lamba yani silsende az bi yol gidince tekrar yaniyo benzindede ayni gazdada ayni sorun var
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelike hata kodunu öğrenmek lazım kardeşim. ona göre bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışalım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
Ankarada iyi bi elektrikci varmi bilgisayara falan baglayan bi yer tavsiye
|
|
![]() |
|
şaşmaz alsancak otoya bir uğra derim ellerinde orjinal yazılımda var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
Tamamdir abi cok tesekkur ederm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |