|
Dizel Yakıtı nereden almalıyım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 17:26 |
Merhabalar :2.0 hdı 406 var ve arcıma nereden mazot almalıyım,biraz araştırdım opet total ve shell ilk üçte opetten alıyordum performans iyi ama km düşük,shell den aldım performans düştü,total denemedim ama çok iyi olduğunu söyleyenler var herkes gibi bende performans ve uzun km yapmak istiyorum bu konuda tecrübeli veya fikri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum iyi günler
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
bende 2 tane araç var shell den alıyorum uzun zamandır yakıtla ilgili bi sıkıntım olmadı tavsiye edrim
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
savi_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
ben total kullanıyorum. mesafe olarak bir depoda 30 km. civarı daha fazla gidiyor. Geçen gün shell GTL denedim. Çok memnun kaldım özellikle motor sesi ve performans olarak totalden daha iyi. fiyat olarak arada 0,07 TL fark var.Bundan sonra shell GTL kulanmayı düşünüyorum.
|
|
pt206
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
total de shell de iyidir.shell in GTL yakıtı gerçekten çok güzel.motorun hem performansını yükseltiyor hemde daha sessiz çalışmasını sağlıyor.ama normal yakıta oranla daha az km yapıyor.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
m1976k
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
shell den şaşma...
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
ndm01
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
petrol ofisinden kullanıyorum memnunum...
|
|
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
|
çoğunluk shellden yana sanırım,
|
|
mbuyukavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
|
Bende bugune kadar hep opetten aliyordum bugun shell den aldim ve hemen farki gordum hem performansim iyilesti hemde motor sesim azaldi. Km olayina bakacagim
|
|
yeni pug cu :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
shell
|
|
barış
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2012 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
iyide shell de 2 aydan fazla bir süredir GTL satılmıyorki? pek rağbet görmediği için yok oldu 2 hafta önce full save diye bişey çıkardılar ortaya,
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Lütfen bu topic e gözatınız..
Düzenleyen cigdemilker - 07 Nisan 2012 Saat 16:20 |
|
dsonat
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
katılıyorum shellin gtl yakıtını tavsiye ederim,daha fazla km yapacağına garanti veririm..ataşehir shellden alıyorum
|
|
osman_bora
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
|
uzun zaman aradan sonra Shell bence en iyisi power gtl den sonra şimdi power nitro diesel bence kusursuz..
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle shell derim sürekli ve düzenli alırsan aracının motoruda bakımlıysa arabayıda yormadan kullanıyorsan yaptığın tasarrufa şaşıracaksın
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |