|
yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrlion
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 02:12 |
ARKADŞALAR HERKESE MERHABA ..
FORUMA YENİ KATILDIM 406 KULLANICISIYIM 2001 406 SV OT. LPG YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA VE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aramıza hoşgeldiniz.
Üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendinizi tanıtırsanız çok memnun oluruz. |
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracım 2003 hdi bva yani otomatik dizel. ankara içi karma tüketim 8.9 lt. ancak otomatik olması ve bg 110 olmasına karşın keyifli bir sürüş veriyor. nede olsa kasa 1400 kg.
|
|
babasavas
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babasavas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1998 sv otomatik kullanıyorum.
geç kalmış bir cevap ama, güncel olarak bilmek isteyenler olabilir; lpg ile; uzun yolda 20-21 kuruş, :) şehir içinde ise bol trafikli olarak 35 kuruş. istanbul u bilenler için, mesai başlama ve bitiş saatlerinde maltepe kartal yönüne 30 kuruş civarı, maltepe üsküdar yönüne 35 kuruş civarı. yalnız, lpg alacak olan kişiler shell, opet, bp hepsini denedik. bu aralar kozyatağı aytemiz ve opet de fiyatlar bugün itibariyle 2,07 krş. diğerleriyle arasında ben fark göremedim. not: vermiş olduğum km sarfiyatları 2,41 krş a alınan gaz üzerinden hesaplanmıştır. 2,07 üzerinden daha da düşecektir. lpg ile hız da düşme de olmuyor. ısıtma da sıkıntısız. herkese hayırlı günler.
|
|
1998 peugeot 406 2.0 sv bva
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |