|
Peugeot 306 platinium arka torsiyon sol teker |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yabanci26
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2017 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yabanci26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2020 Saat 15:31 |
Arkadaslar merhabalar bende 2001 model peugeot 306 platinium marka arac var 1.6 benzinli ben bu arabayi 2013 te almistim aldigimizda fark etmedigimiz bi olay basimiza geldi arka sol torsiyon kaynakli imisti arabada ya kirilmis ya baska bisey olmus parcayi saglam sekilde kaynatmislar icim rahat degil degistirmek istiyorum fakat malzeme uretimi bitmis servisler ve peugeot genel merkezi arastirdi parcayi bulamiyoruz nereden bulabilitim varmi yardimci olacak olan cikmalara pek guvenemiyorum saglam parca vermiyolar gibi versede onlarda uzaktalar verdigi malin arkasinda dururlarmi bilmiyoruz varmi bu konuda bilgi verecek arkadas sol tarafin torsiyonun dingil bilyalarida arizali gibi tekerlek acayip saga sola oynuyo oynattigimizda yardimci olacak varmi nereden bulabilitiz o parcayi kaynakli gezmek istemiyorum satan kiside bnm aldigimda boyleydi deyip aradan siyriliyor bilgi verecekler buradan ulasamazlar ise mail de atabilirler
emin.etes.es@gmail.com Düzenleyen Yabanci26 - 22 Ekim 2020 Saat 15:32 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam dediğiniz gibi üretimi yok malesef ancak çıkma sağlam bir tane bulmanız gerekiyor. bence aldığınız torsiyonu komple elden geçirtip bakımlarını yaptırıp aracınıza monta ettirmek daha mantıklı benim tavsiyem bu yönde olacaktır. kırılması çok zor bir parça muhtemeşen taş gibi sert bir cisme çarpmıştır. düzelttirip kaynak yaptırmıştır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yabanci26
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2017 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yabanci26
|
Ustam cevabin icin tesekkurler sifir torsiyon aramaktan yilmistim ama sans ya peugeot musteri hizmetleri Tirkiye geneli sorusturdu bulamadilar ben kendim eskisehirdeki servise gittim yok bulunmaz cikma yaptirin dediler istanbulda servisleri arar iken bikisi sagolsun ben bazi yerlerle goruseyim mail atayim size doneyim dedi eski peugeot servisi anlasmasi bitmis citroen olarak devam ediyormus onlarda sifir malzeme bulundu ve iskontolu fiyati ile sattilar cok sukur bu derdim bitti keske sag toraiyon bulmustum biyerden ucuza onuda alsaymistim takan usta sag taraf berbat mili filqn dedi gitti cikma bi mil buldu kaynakla dolgu yapti sonra onu tornada parlatti ve baska mili takti torsiyona teker eskiden surtuyordu camurluga suan arada 4milim filan bosluk var ve surtmuyor arka sag torsiyondada islem var gibi geliyo bana sanki vurulmus ustune sert bi cisimle acisi biraz dar gibi geldi ama suan icim rahat simdi pistonda tekleme arizalari zengin yakit vs katalizor arizasi vs bunlarla ugrasiyorum artik mekanik suan birsey yok cok sukur
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim hocam. bununla geçmiş olsun iyi sabır etmişsiniz valla ben o kadar uğraşmam açıkcası . pistonda tekleme için öncelikle güzel bir kompresyon testi yaptır hocam. belki subaplarda sıkıntı vardır. eğer sıkıntı yoksa buji ve bobin. benzin enjektör temizliği. lpg varsa önce onu pasif hale getirin benzinde aracın düzğün çalışması sağladıktan sonra lpg sistemine geçin derim. lpg sistemi çok eskiyse lpgyedekparça.com var hocam orada bir çok parça garantili ve ugyun fiyata satılıyor. lgpcilerin 350-400 tl istediği regülatör (beyin diyede söylerler) orada 200 tl civarı seti hemde sıfır ve garantili sağlam firma ben lpg filtrelerini bile oradan alıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yabanci26
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yabanci26
|
Tamamdir dedigin yere bi bakayim sagol ustam benim tahminim oksijen sensorunden kaynakli suanki arizalar cunku o dediklerini 6ay once yaptirdim lpg filtre bobin buji hepsi degisti bnzin filtresi pompasi vs bitek oksijen sensorleri kaldi onlardan olabilir belirtileride onlari gosteriyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |