![]() |
|
306 Griffe Debriyaj Halatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dfiratd ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2020 Saat 11:04 |
Selamlar;
Aracı yeni aldım, alırken usta debriyaj bitik dedi çok dipte kavrıyordu. Hani o kadar dipte kavrıyorki neredeyse vitese geçiremiyorum. Debriyaj pedalını azıcık kaldırmamla araba öne atıyor kendini. Baskı balatayı keyfe keder değiştirdim ancak problem değişmedi. Yeni sıfır baskı balata taktıktan sonrada aynı şekilde pedalın sonuna kadar en dibe kadar bastırıp vitese geçiriyorum (1. vitese geçerken zorlanıyor) pedalı kaldırmamla araba öne atıyor kendini. Araştırdım burda forumda arkadaşkar debriyaj telinden kaynaklanabileceğini söylediler. Mantıklı geldi. Antalyada debriyaj teli değişimi için 150 TL işcilik istiyor en düşüğü bu. 400 TL isteyen de oldu. Buradaki değerleri arkadaşlar kendileri değiştirmişler aslında ben de değiştirebilirim. Yinede şansımı denemek istedim Antalyada bu işi yapacak bizi üzmeyecek bir usta var mı? Diğer konu yan sanayi alacam debriyaj telini eni sonu bi tel ne kadar hata olabilir diye düşünü yorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
dfiratd ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgi olarak geçiyorum debriyaj halatı değiştirildi. Orjinal debriyaj halati koyuldu ve ayarlı problem giderildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |