|
406 coupe |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2010 Saat 16:10 |
merhabalar aranıza yeni katıldım 406 coupe sahibiyim herkese kazasız ve arızasız yeni senelere
|
|
peugeot sport
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sayın bbcb nickli arkadaşımız lütfen bu linke tıklayınız ve yeni bir tanışma konusu açınız. bizlerle daha çabuk kaynaşmanız adına...;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim Düzenleyen h_307 - 01 Ocak 2010 Saat 17:34 |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoşgeldiniz keyifli forumlar http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim kendinizi daha ayrıntılı tanıtırsanız daha iyi olur
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.- Adınız, soyadınız:celalettin atılgan
2.- Yaşınız:32 3.- Aracınız (Markası, modeli):Peugeot 406 coupe2.0 özel sirapiş
4.- Hobileriniz:modifiye,hız 5.- Mesleğiniz:iş makinası operatörü 6.- Siteyi nereden duydunuz: Google 7.- Kan Grubunuz:a Rh + 8.- Burcunuz:akrep 9.- Taraftarı olduğunuz takım:fenerbahçe,türkiyemin tüm takımlarını seviyorum 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: ANKARA çankaya
11.- Msn adresiniz: atilgan__1977@hotmail.com tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun arabamı çokkk seviyorum muthiş bi tasarım
|
|
peugeot sport
|
|
yeniceri06
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hosgeldin kazasiz belasiz kullaman dilegiyle
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |