|
ABARTH EGZOZ İPTALİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
holzma25
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Konum: silivri-istnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 Saat 23:42 |
LÜTFEN YARDIM
YENİ ALDIĞIM 2001 PEUGEOT 306 PLATİNİUM 1,6 DA ABARTH EGZOZ TAKILI..... DELİ GİBİİ SES ÇIKIYO (ASLINDA TÜM ARKADAŞLAR BEĞENDİ :) ) AMA BEN ORGİNAL OLANINI İSTİYORUM . NE YAPMAM GEREKİRR.
AYRICA İSTEYEN OLURSA ABARTH EGZOZ U VEREBİLİRİM.. LÜTFEN YARDIM
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üyelerimizi tanıyalım bölümüne tanışma topiği açarsan sevinirim. malesef peugeot modellerinin cogunda ses yalıtımı yok denecek kadar az son susturucunu söktürüp orjinal taktırabilirsin veya az ses olsun dersen orta susturucunu büyütebilirsin. |
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
holzma25
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Konum: silivri-istnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekürler arkadaşlar orjinal çıkma egzoz alıcam büyük ihtimallee.. elinde fazla olan varsa hediye kabul edilir.
|
|
holzma25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |