|
306 rölanti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sniperElite
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 08:45 |
daha önceden de yazdığım gibi araçımda bir rölanti düzensizliğ vardı fazla miktarda rölanti grubunda bir sıcaklık sensörü değiştim baya bir düzeldi fakat bir kaç gündğr hem gazda hem benzinde rolantim özellikle vites geçislerinde 1den 2 ye yada 2 den 3 e rolanti hemen düşüyor 900 rpm den 200 rpm düşüyor ve geri cıkıyor yaklasık 4 ay kadar once rölanti motorunu değiştirdim rölanti grubunda değişmediğim sadece haba sıcaklık ölçer var kelebekle hava girişinin önünde onda bir sorun olabılırmı yardımcı olursanız sevinirim (1.8 16v XU7JP4 ENJEKSİYONLU 2+2 1998 model 306 ) sizleden aldığım bilgi ve yardımlara göre sensörü değişticem rolanti motoru yaklaşık 40 ytl hava sıcaklık sensörü 75 ytl
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
sıcaklıkla ılgılı bı sorun var anlattınız kadarıyla
|
|
|
|
sniperElite
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
|
motor sıcaklık sensoru degıstırıldı araç bıraz daha normale dondü fakat yukarda dedıgım gıbı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorunu bende yasıyorum ama benim ki klima veya arka camrazistansını actıgımda baslıyor benim rolanti normalde 600- 650 de duruyor bana dusuk gibi geliyor ama herangi bi titreme yok. ama dedigim gibi klimayı acınca 100 ile 600 arasında sallayıp duruyor. rolanti motoru dendi ama once benzinde normaldi gazda yapıyodu şimdi benzindede yapmaya basladı???
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |