|
406 coupe 3.0 antipolitan |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozkan406
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2016 Saat 21:25 |
Öncelikle herkese selamlar yaşım 20 ist de öğrenciyim 2004 3.0 coupe 406ım yolda lpg bitme ikazı verdiğinde antipolitan fault ve crystel converter fault gibi bir hata verdi motor ışığı yanıp sönmeye başladı ekranda bi kaç kez bu ikaz gözüktü bende benzine aldım araç normale döndü fakat gaz yememeye başladı yardımcı olursanız sevinirim
|
|
AliUmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg den kaynaklı bir durum aracı bilgisayara bağlat hatayı sildir.(çıkan hata kodlarının bir fotoğrafını al, ilerde işine lazım olur) lpg yi dibine kadar kullanmamaya bak. çünkü tankın dibinde pislikleride çekip tıkanmaya sebebiyet veriyor. bunun dışında antipolution fault ve catalitic converter hatası ile ilgili bir çok yazı okuyabilirsin. böyle durumlar da aracı fazla zorlamadan stop et biraz bekle tekrar çalıştır benzinde.
benimde başıma geldiği için söylüyorum. yalnız şu uyarıyı da yapmak isterim. her zaman güvendiğin bir ustanın fikrini al.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
ozkan406
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok teşekkür ederim gaz dibe gelmeden öyle hatalar vermiyor zaten büyük ihtimal ondan teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |