Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BENZİN GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYO HEP IŞIK YANIYO..:?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BENZİN GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYO HEP IŞIK YANIYO..:?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatih1903 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BENZİN GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYO HEP IŞIK YANIYO..:?
    Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2009 Saat 16:03
ARKADAŞLAR 307 XR ALDIM BENZİN GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYO DEVAMLI İŞIK YANIYO DEPOYU FUULÜYORUM YİNEDE YANIYO IŞIK AMA SANIRIM MÜŞÜRÜNDE Bİ PROBLEM VAR ŞAMANDIRASINDA Bİ PROBLEMİ YOKMUŞ ÖNCEKİ SAHİBİ ÖLE DEDİ BANA NE KADARA PATLAR SİZCE TANIDIĞINIZ BÖLE TAMİRLER YAPAN Bİ YER VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER ..
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2009 Saat 16:44
Onlarda pompa ve şamandra birleşik. Birleşik hali ile 300 - 400 TL arası.. Şamandrayı tek bulabilirseniz 100 - 150 TL ye alabilirsiniz.
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2009 Saat 22:47
aracınızla gelirseniz yardımcı oluruz neden çalışmadığını çözeriz
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
SelmanBeber Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SelmanBeber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2009 Saat 23:32
kardeş benim 206 geçen yaz birkaç kez aynı problemi yarattı. anlayan bir arkadaşla şamandırayı söktük baktık problem yoktu.
sonra başka bir işlem için aküyü devre dışı bırakmıştık aracın aküden gelen elek. kesince benzin göstergesi düzeldi. sonra birkaz defa aynı problem tekrar oldu her seferinde akü. kablosunu söküp tekrar taktığımda gösterge düzeliyordum. son 8-9 aydır sorunsuz.
istersen aküyü devre dişı bırak bakalım düzelecekmi. Ama sonucu bildir merak ediyorum..
3 in 1     

FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 Saat 08:46
Orjinalini yazan: r3el r3el Yazdı:

kardeş benim 206 geçen yaz birkaç kez aynı problemi yarattı. anlayan bir arkadaşla şamandırayı söktük baktık problem yoktu.
sonra başka bir işlem için aküyü devre dışı bırakmıştık aracın aküden gelen elek. kesince benzin göstergesi düzeldi. sonra birkaz defa aynı problem tekrar oldu her seferinde akü. kablosunu söküp tekrar taktığımda gösterge düzeliyordum. son 8-9 aydır sorunsuz.
istersen aküyü devre dişı bırak bakalım düzelecekmi. Ama sonucu bildir merak ediyorum..

alla alla ne alakası olabilir ki akü elektriği ile ama bunu bende merak ettim denicem zaten cvp yazarım teşekkür ederim olur inş...:)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SelmanBeber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 Saat 22:44
inşaallah olur..
3 in 1     

FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 08:52

Orjinalini yazan: AZAZEL AZAZEL Yazdı:

Orjinalini yazan: r3el r3el Yazdı:

alla alla ne alakası olabilir ki akü elektriği ile ama bunu bende merak ettim denicem zaten cvp yazarım teşekkür ederim olur inş...:)

iyi formlar arkadaşalar dün akşam denedim akünün kutupbaşlarını söktüm acaba olur mu? diye ama olmadı ışık hala yanıyo en iyisi bi servise gidip fiyat alıyım olmadı sanayide bişeyler uydurucaz eywallah....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 09:00
evet en garantı servıstır ..
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 09:14

Aracında alarm var mı bilmiyorum ama varsa bile o kumandadan değilde orjinal anahtar üstündeki düğmeden aracını kitlemek için düğmeye bas, yalnız normalden uzunca bas elini çekmeden yaklaşık 30-45 sn. ve kapılar kilitlendikten sonra bu şekilde 2-3 saat dokunma hatta mümkünse dahada uzunca dokunma ilk seferde olmaz sa ikinciyide mutlaka denemeni tavsiye ederim. Servise gitmeden son bir ihtimal olabilir belki...

Benim rahmetli 206 ya lpg taktırdığımda gösterge düşüyordu araç benzin tükettiğini sandığından bende bu yöntemle beyini sıfırlıyordum...
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 10:38
aracımda alarm yok ama bunu denememdede bi sakınca yok gitmeden bide bunu deniyim bakalım belki olur saol hakan eywallah... 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 10:42

aracımda alarm yok ama bunu denememdede bi sakınca yok gitmeden bide bunu deniyim bakalım belki olur saol hakan eywallah... 

İnşallah olur... Madem alarm yok gece yapmanı tavsiye ederim ki sabaha kadar o şekilde kalsın...

Düzenleyen HakanGokdemir - 06 Mayıs 2009 Saat 10:43
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 11:28
Denedin mi Fatih?
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 11:34
deneyemedim ya dün gece kafam karışıktı biraz unutmuşum ama bu akşam denicem sana haber veririm kapatma tuşuna uzun bastığın zaman araba nasıl kendini sıfırlıyo sen nerden öğrendin...:/
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 11:40
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

Aracında alarm var mı bilmiyorum ama varsa bile o kumandadan değilde orjinal anahtar üstündeki düğmeden aracını kitlemek için düğmeye bas, yalnız normalden uzunca bas elini çekmeden yaklaşık 30-45 sn. ve kapılar kilitlendikten sonra bu şekilde 2-3 saat dokunma hatta mümkünse dahada uzunca dokunma ilk seferde olmaz sa ikinciyide mutlaka denemeni tavsiye ederim. Servise gitmeden son bir ihtimal olabilir belki...

Benim rahmetli 206 ya lpg taktırdığımda gösterge düşüyordu araç benzin tükettiğini sandığından bende bu yöntemle beyini sıfırlıyordum...
++++
dediğim gibi benim araç lpg li olduğu için sanki benzin yakıyormuş gibi gösterge ibrem düşüyordu, bende bu şekilde çözüm bulmuştum. Yetkili serviste çalışan arkadaşıma ben öğrettim...Big smile

Düzenleyen HakanGokdemir - 07 Mayıs 2009 Saat 11:40
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SelmanBeber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 21:08
bak bunu ilkez senden duydum.
çok enteresanmış :))
3 in 1     

FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 21:50
Fordlarda da 5- 6 defa kontak açıp kapayınca anahtarın uzaktan kumandası senkron oluyor. :).. Yoksa pil değiştikten sonra uzaktan kumanda çalışmıyor :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SelmanBeber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2009 Saat 01:35
haşim usta fort"a onu biliyorum eski çalıştığım şirketin connet aracı bende duruyordu. servise vermiştim aldığımda bigin kapılar kapanmadını fark ettim götürüdüm adamalar kontak açık kapadı üst üste kapılar düzeldi.
bizim bilmediğimiz çok basit şeyler var adamlar ondan para kazanıyor :))
haşim usta sayılsal çıksın memleketin enbüyük garajını açacaz sende genel müd.
allah gelsin paralar.
ama neyden korkuyorum biliyormusun okadar çok paramız olacak ama biz yine akşama kadar elimizde 14-15 anahtar araba söküp takıcaz :)))))
3 in 1     

FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2009 Saat 08:10
denedim olmadı ya bu akşam bi daha denicem haftasonuda doğru servise :////
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2009 Saat 08:44

denedim olmadı ya bu akşam bi daha denicem haftasonuda doğru servise :////

Bir yerinde arıza var ise olmayacaktır ama beyinde bir karışıklık olması sebebinden gösterge çalışmıyorsa düzelecektir bu tariflediğim şey sadece beyine reset atmak içindir. Hayırlısı inşallah büyük bir arıza çıkmaz...
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26310 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 187 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37000 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296730 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94099 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 862 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1033 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6239 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 309 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49361 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 531 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 345 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 596 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1876 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1051 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English