|
istop |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serFBdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2010 Saat 22:16 |
1998 model 306 arabamın rolantisi gazda sürekli oynuyor ve direksiyonu cevirdiğinde istop ediyor. araba soğukken ve kısa manevralarda arabayı çalışır tutmak mucize oluyor. arabayı yeni aldım ve kafayı sıyırıyorum. servise gittim bilgisayara bağlamadılar ama rolanti ayarlayıcısı bozuk dediler. onunda fiyatı 417 tl. bana baya pahalı geldi ne yapmalıyım. temizletileildiği söyleniyor ama garanti verilmiyor. özel bir serviste ise rolanti ayarlayıcısı değişse bile düzelmiyebilir dendi .bu nasıl bir arıza anlamadım. bana ne önerebilirsiniz
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kelebek temizlenecek, bu şekilde bir müddek kullanın düzelir ve bir müddet sonra tekrar eskisine dönerse rolanti valfi değişmeli.. kelebek temizliği 15 dk.lık iş.. bu işlem için ayrıntılı bilgi aşağıdadır: rolanti valfi için fiyatı biraz abartmışlar.. bu konu ile ilgili aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz.
Düzenleyen hasimayaz - 23 Mart 2010 Saat 22:26 |
|
serFBdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ROLANİNİN FİYATI HER NMODLİN FARKLI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. MOTOR NUMARASI İLE SERVİSTE GİREREK BU RAKAMI VERDİLER. EĞER BU FİYAT DOĞRU DEĞİL İSE DOĞRUSU NEDİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.
|
|
serFBdar
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BİRDE BU ROLANTİNİN ARIZALI OLUP OLMADIĞI BİLGİSAYARA BAĞLANINCA ÇIKMASI GEREKMEZMİ. NEDEN DENEME YANILMA YOLUNA GİDİYORUZ.
|
|
Kemal
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önce büyük harf le yazma bağırmak anlamına geliyor forum kurallarında :) Kardeş ilk önce rolanti ayar valfini ve boğaz kelebeğini temizlet sonra aracın rolantisini düşüttür güzelce ayarlat daha sonra lpg yi formatlatdığın zaman gaza geçiş derecesini 35 dereceye ayarlat bir daha istop etmez güle güle bin ben değiştirdim ayar valfini ama gerek de yokmuş 235 Tl almıştım ben
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |