|
Rolanti sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kemal
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2010 Saat 13:16 |
1998 Model peugeot 306 griffe araç lpg de rolanti sürekli geziyor boğaz kelebeğini rolanti ayar valfini temizlettim benzinde sorun yok ama lpg de sorun var bir kaç ustaya gösterdim çözemedi hatta birisi 306 lara tüp olmuyor ben çok söktüm dedi gerçekmedir ve soruna nasıl yardımcı olursunuz ankarada gidebileceğimiz iyi bir usta varmıdır.
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İstanbul da olsaydın çok iyi bir LPG ustası tanıdığım vardı, Ankara dan Haşim sana yardımcı olacaktır görür görmez.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Kemal
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler olmadı en kötü ihtimal yazın gelirik istanbula hemde gezeriz 2 senedir gelemiyorum boğazda balık yemeğe |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 da uyum sağlamıyor zaten tüp hocam
Düzenleyen HakanGokdemir - 10 Şubat 2010 Saat 10:33 |
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Oooo tam kalbimden vurdun beni, yemede ben yokum ama sana taze taze tutar mangalımızıda yaparız.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Kemal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yav etme yazı bekletmeyecen bana zaten zuladan da takip ediyom gölbaşındaki mangalı sabahın köründe gidip yer tutacam :)
|
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
off naptın yaa yavru yavru =)
|
|
Kemal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bozduk niyeti ankarada olan varsa davetlim öğlene balık malgal var adamı gönderim hale valla |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Abi boğaz derdine rolantiyi unuttunuz, konumuza dönelim günceli
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Kemal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendimize bakalımda rolantiyi cözeriz altı üstü bir cuval civata değilmi :) |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bakın bu doğru işte
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Kemal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncell |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Abi benzinde de yapsa sana diyeceğim gaz kelebeği, rolanti valfi ve Egr valfine baktırman.
Fakat benzinde yapmaması LPG sisteminde bir problemin olduğunu gösteriyor gibi, bir ihtimalde egr valfinden olabilir. Baktırdın mı hiç bunlara? Düzenleyen HakanGokdemir - 15 Şubat 2010 Saat 16:43 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Benim eski Clio'da Lpg rolanti sorunu benzinde yapmıyor fakat Lpg de sadece klima açık iken yapıyordu. Bununda lpg ile uyumsuzluktan kaynaklandığını söylemiş ve çözememişlerdi.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Kemal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baktırmadım da acil ankarada usta lazım bana bilmeyene de oynatmak istemiyorum açıkçası her kurçalayan biryerini bozuyor :) biraz kılımda |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
O zaman Haşim, Harun yada Murat ile irtibata geç, Ankara da usta konusunda yardımcı olacaklardır.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Kemal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya şaka bir tarafa ben unuttum ben bu araçın bu sorununu nasıl giderecem alışamadım sürekli oynuyor devir saati birde bu aracalara normal lpg takılıyormu bugun konuştum düz takalım geçer dedi her kez bir şey takıyor bir araba parası daha harçayacaz heralde :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |