|
307 tx far sensörü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2014 Saat 10:10 |
arkadaşlar 206 dan sonra üçüncü 307 yı aldım 206 kesmedi beni:))sorunum arac xt modeli 2003 model farlar otomatık yanıyor fakat kontagı kapattıgımda sönüyor benim diger 307 de stop ettıgım zaman yanık kalıyordu kıtledıkten bir süre sonra kendi sönüyordu bu dırek kapanıyor bu özelligini nerden nasıl aktıf hale getırebilirim saygılar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Zzeskin
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Bursa / Nilüfer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Stop ettikten sonra bir kez sellektör yapın. Yaklaşık bir dakika sonra kendisi sönüyor.
|
|
307 XT 1.6 | 2004
|
|
okan4037
2. Vites 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
karanlıkta değildir araç yada xenon far olabılır
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
farlar zenon degıl bikere sellektör yaptıgımda oluyor ama far sensörü var sönmemesi lazım benim diger 307 yanıyordu bu yanmıyor kontogı kapadınmı hepsı gıdıyor
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim işe bi care bulamadınız yahuu:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kardesım anahtarı cıkardıktan sonra far kolunu bır kez asagı sonra bır kez yukarı cevır kıtleyınce hemen kapanıyor.
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
denedim ama olmadıı:) kontagı kapadınmı hepsi sönüyoo kola sellektör yaparsan oluyor ama
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim araçta öyle hocam tabi farklılık gösterebilir.çözümünü bulup burdan paylaşın ama sizin gibi sıkıntı yaşayanlara büyük faydası olur.
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fallow me özelliği olmayabilir.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç xt sonruf yok sadece
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emre_65
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 2002 xt mevcur aracı stop etmeden önce bi kez selektör yapın daha sonra stop ettikten sonra kontağı sökmeden bir kez daha selektör yapın aktif hale gelecektir keyifli ve emniyetli sürüşler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |