|
307 Direksiyon titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2014 Saat 11:15 |
Merhaba arkadaşlar, 2008 model 307 aracım var, lastiklerim yeni, michelin alphine 5, balans ve rot ayarım tamam lastikleri aldığım zaman yaptırdım, almadan önce petlas vardı, çok dandik olduğunu düşündüğüm için gittim michelin aldım, ama çok bir şey fark etmedi.
120-130 dan sonra direksiyon masaj aleti gibi titremeye başlıyor, 20-30 km hıza düşürken frendeyken sanki zıplaya zıplaya duruyor araba. Bunları neden yapar, disk ve balatalarım yeni bu arada. |
|
sedat84
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
disklerde yamukluk olabilir diskler sıcakken suya girdiysen olabiliyor
|
|
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Salıncaklardan ve rotillerden yapabilir.En son ne zaman değiştiğini hatırlıyormusunuz?Bir alt takım kontrolü yaptırın yıpranmışları değişin.Farkı zaten hissedersiniz.
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
Umut Türkmen
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Umut Türkmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Söylediklerine yaptıklarına bakılırsa Zrot ve rotbaşından kaynaklanır bu tür sorun.. kontrol ettrmenı tavısye ederım..
|
|
Memleket yeşil çam gibi her köşede bir artist..
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
bu durumda frene basıldığında fren pedalında bir titreme hissediliyor. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
130 dan sonra titreme benim aracımda da oluyor ama her yolda değil, bu araçlarımızdan kaynaklanan bir sorun değil yoldan kaynaklanan bir sorun. bazı yollar düzgün gözüksede küçük hatalar yüksek hızlarda hissedilebiliyor. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
riva70
1. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Direksiyon yagin azalmis olabilir kontrol et.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |