|
306 göstergeler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 14:26 |
merhaba
göstergelerde yağdanlık gibi bir işaret var,diğer göstergeler sönüyor fakat bu tek başına yanmaya devam ediyor. araba çalışınca bu da sönüyor. o gösterge nedir ne işe yarar. ilk arabam o yüzden bilmiyorum. satan araba onun sönmesi lazım kontağı o zaman çevir falan demişti ama 10 saniye bekledim sönmüyor. |
|
kafkas46
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yag degısımı ne zaman kardesım ? Sinyal kolunda asılı kartın uzerınde yazar yagdan dolayı olabılır ama calısırkende sönmezdi bence bir sorun olsa ama yag eksıltmesın bak bi
|
|
306
|
|
Halil5759
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halil5759
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yağ basınç lambasıdır kontağı açınca yanar ve araç çalışınca söner herhangi bir sıkıntı yok. eğer araç çalıştığı halde sönmüyorsa
1.motor yağını kontrol edin eksilmiş olabilir 2.yağ basıncı düşüktür, yağ pompasını kontrol ettirin 3. yağ basınç müşürü arızalı yada kablosu yerinden çıkmıştır.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet araç çalışınca sorun yok sönüyor. bir şey daha sorayım,arka cam sileceğinin su püskürtme için özel bir haznesi var mı ? yoksa ön sileceklerle ortak mı kullanıyorlar ?arkaya cam suyu fışkırtma gözü çalışmıyor... |
|
kafkas46
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Onlar aynı galıba bende hiç dikkat etmedım bı bakayım yarın..
Bende bırsey sorayım arkadaslar sılecek kolunun altındakı kol teyp kontrol kolu degılmı o calısmıyor orjınal teyıptemı calısıyor sadece yoksa herhangı bır teyıbede baglanırmı ? Bide benm arabadakı klımayı cozemedım yenı aldım adam bir kablo var gogusun orda onun ıcındekı metal kabloyu cekıp klımaya gecıyor onu cekınce motorda sankı bır kapak acılıyor gıbı sıcak uflerken ılıga gecıyor 😳 normalde ortadakı cevrılen düğmenın kablosumu o acaba dıreksıyonun altından cıkıyor gogusun oraya koymus adam anlamadım |
|
306
|
|
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet teyp kolu hepsinde çalışması lazım,mantıksız olur yoksa ama firmaların işi belli olmaz. klima sorunu pek anlamadım.ac düğmesine basınca soğuk veriyor,diğer sıcak düğmesini çevirince de sıcak veriyor. kablo olayı orjinal mış. |
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kontak açınca Sönmez çalışınca söner .kontağı açtığında yağ şarz stop ve K lambası yanar araç çalışınca şarz ediyorsa şarz yağ basıncı varsa yağ ve stop lambası motorda elektronik bir arıza yoksa K yani motor arıza lambası Sönmez lazım |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |