|
motor ariza lambasi ve aracin teklemesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
brkclb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2016 Saat 23:57 |
Arkadslar uc ay once 306 xn 1.6 sedan arac aldim 150 binde aracta dewamli hhararrt problemi ve motor ariza lambasi yanior radyotor yeni degisti ve ariza hala gitmedi sonra conta yanmis dediler contayi da degistirip butun yag bakimi filitreler kayslar termostatlar herseyi degistirdim v yine su eksiltiyo ikinbin lira masraf yaptim cildirmak uzereyim ve suanki yeni bir sotun daha cikti mtor ariza lambsi yaniyor vitesivire takip gitmeye kalktigimda mtekleyip stop ediyor ltfn yardimci olun su eksiltmeyede dewamvediyor ne tapmam gerek
|
|
burakrak53
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Termostat, hararet müşürü değiştiyse borularda sıkıntı olabilir su eksiltiyorsa? veya devirdaim pompası arızalı olabilir su motor içinde gezemiyor demekki radyatörden geçse soğutması lazım. radyatör açıyormu ısınınca onun soketinde arıza olmasın. çok masraf etmişsin fazla gibi geldi bana keşke iyi bir ustaya götürseydin kimbilir belkide çok basit bir arızadan diğer parçalarda arızalanmıştır
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
brkclb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aciyor fanda dewreye giriyor ama araci kaptip on bes dakika basinda bekleyorum radyator kapagiin fazla su hortimundan su bosaltiyor her seyi yeni yapildi ne yapacagimi bilmiorum en satmayi dusunuyorym aldigim gunden beri binemedim sanayidrn cikamiotum hep sorun hep sorun bidr masraftanda kacmafim hepsini orjinal parca takyirdim yinede olmuyo anlayammadim tek carem buraya yazmak kaldi
|
|
burakrak53
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
|
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar görünce nerede olduğunuzu belirtirseniz yakınlarda olan biri yardımcı olabilir veya işten iyi anlayan bir usta önerebilir sorunun ne olduğunu bulmadan ustaya bırakmayın işi yoksa baştan sona değişir motoru. Bana sorarsanız aracın devirdaim pompasında arıza vardır.Bu arada havasını almıştır usta heralde radyatörün değil mi? taktığı termostat sıkıntılı olabilir yanlış takmış olabilir. anlayan birine göstermelisin hararet sorunu öyle çözülemiyecek gibi bir şey değildir. en azından sistemi belli o sistemdeki arızayı bulmak lazım önce
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
pekmez006
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
tekleme probleminin kaynağı çoğunlukla buji veya çok büyük olasılıkla ateşleme bobinidir.sağlam bi ustaya gidin.
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |