|
Otomatik vites teli |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serkanay55
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 Saat 22:44 |
Arkadaşlar otomatik vites teli nereden bulabilirim fiyat hakkında bilgi sahibi olan varmı bir kaç yere sordum kimsede yok yardımcı olursanız sevinirim
|
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İstanbulda Çıkmacılardan temin edebilirsiniz.
Kartalda METİN OTO ümraniyede MİRLER OTO
|
|
serkanay55
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
|
Bostancida bir iki cikmaciya sordum yoktu parcacidada yok umarım söylediğiniz yerde bulurum olmadı sokup bir şekilde tamir edeceğim motor kisminda telin uncunda yisil bir pilastik var o kırık ve telde oradan onun yüzünden kırıldı
|
|
serkanay55
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
|
Gecegöz arkadaşım Saol sitede senden baska kimse yok galiba sorunumu hallettim teli kendim söktum ve bunun için konsolu ve orta susturucugu söktum benim tel çubuk demirin dibinden kopmuştu demiri presli yerden kesip 1cm daha uzun demir kaynayıp ortasını deldim ve teli içine sokup presledim kendim yapınca hiçbir maliyeti olmadı sorunum çözüldü....
Site çok aktif değil |
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne demek güzel kardeşim, yardımcı olmaya çalıştık,lnsanlık bunu gerektirir. En güzel işi yapmışsınız arızanızı kendiniz halletmişsiniz. Hadi hayırlı sürüşler...
|
|
serkanay55
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
|
Düzenleyen serkanay55 - 21 Nisan 2016 Saat 00:45 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |